مخفی کردن منوی فیلتر ها

خرید و قیمت قرنیز سرامیکی

مرتب سازی بر اساس

جدیدترین

  • جدیدترین
  • محبوب ترین
  • پرفروش ترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
محصول در هر صفحه

24 محصول

  • 12 محصول
  • 24 محصول
  • 48 محصول
یکی از راه‌های تزئین و زیبایی بخشیدن به دیوارهای خانه و دکوراسیون منزل استفاده از قرنیز است. قرنیز روی لبه‌ها، یعنی جایی که محل تقاطع دیوار با کف است، متصل می‌شود و از کف‌پوش شما در برابر ضربه و رطوبت محافظت می‌کند. علاوه بر زیبایی بخشی، قرنیز کاربردهای دیگری نیز دارد که به آن خواهیم پرداخت. همچنین در ادامه برای انتخاب بهترین نوع قرنیز و معرفی انواع قرنیز که معمولاً بر اساس جنس تقسیم‌بندی می‌شوند، مانند قرنیز سنگی، ام‌دی‌اف، پی‌وی‌سی و ... اطلاعاتی را در اختیار شما خواهیم گذاشت تا علاوه بر آشنایی با قرنیز، خریدی مطمئن و آگاهانه را تجربه کنید.


کاشی قرنیز چیست؟

از جمله مواردی که در فضای داخلی خانه‌ها مشاهده می‌کنیم و زیبایی خاصی به دکوراسیون ما می‌دهند، قرنیز سرامیکی است. در گذشته کاربرد قرنیز سرامیکی تنها برای محافظت از پایه‌های ساختمان در برابر ضربه و خراب شدگی بود اما امروزه قرنیز، نقش پررنگی در حس کلی خانه بازی می‌کند و حتی با ساده‌ترین کاشی قرنیز همانند یک کاشی تزئینی می‌توان به فضا عمق بخشید. یکی از قسمت‌های نمای داخلی که علاوه‌بر جنبه تزئینی و دکوراتیو ، جنبه محافظتی نیز دارد، قرنیز است. قرنیز نوار یا باندی است که درحاشیه پایینی‌ترین قسمت دیوار یا نما و در محل تقاطع کف با دیوار به‌صورت طولی نصب می‌شود. بنابراین در تعریف قرنیز دیوار می‌توان آن را یک ابزار پوششی برای محافظت از کف پوش و دیگر قسمت‌های دیوار و همین طور یک مانع از نمایش قسمت تقاطع دیوار با کف پوش در دکوراسیون داخلی منزل معرفی کرد.


انواع قرنیز

قرنیز دارای انواع مختلفی است که می‌توان بر اساس محل نصب آن‌ها و یا به‌طورکلی بر اساس جنس‌های مختلفی که دارند به انواع مختلفی تقسیم کرد؛ به طور مثال: چوب، پلاستیک، استیل، سنگ، MDF، سیمان، آلومینیوم، و… انواع قرنیز هستند و باتوجه‌به همین جنس‌های گفته شده، روش‌های مختلفی برای نصب نیز در نظر گرفت. در نصب و اجرای قرنیز از انواع خمیر بندکشی و پودر بندکشی نیز استفاده می‌شود؛ بنابراین انواع قرنیز را در حالت کلی می‌توان به‌صورت موارد زیر معرفی کرد.
  • قرنیز سنگی
یکی از سبک‌های قدیمی و سنتی قرنیز نوع سنگی آن است که مواد تشکیل‌دهنده آن سنگ تراورتن، مرمر، سنگ‌های مصنوعی و سرامیک هستند. قرنیز سنگی به‌دلیل بافت طبیعی که دارد، در بین طراحان برای دکوراسیون و تزئین فضای منزل و آپارتمان طرفداران زیادی دارد. انواع قرنیز سنگی که به‌صورت مستطیل ساده هستند و از رنگ‌های خنثی مثل سفید و دیگر رنگ‌ها مثل یشمی و زرد تشکیل شده‌اند در قرنیز‌های کف کاربرد دارند. قرنیز سنگی برای پوشش کابل و دیگر تجهیزات ساختمانی مناسب نبوده و جداسازی آن راحت نیست.
  • قرنیز چوبی
عنصر و ماده تشکیل‌دهنده اصلی آن از انواع چوب است و برای هماهنگی با سبک‌هایی مثل انواع پارکت ام‌دی‌اف و نمونه‌های مشابه بسیار کاربردی است. قدمت آن مشابه قرنیز سنگی است و بیشتر برای ویلاهای مدرن استفاده می‌شود. انواع قرنیز چوبی طرح‌دار علاوه‌بر کف منزل در سقف نیز کاربرد دارد و یکی از سبک‌های پرکاربرد در کنار کاشی طرح چوب برای دکوراسیون داخلی ساختمان است.
  • قرنیز سرامیکی
نمونه‌ای ایجاد شده از قرنیز سنگی است که برای پوشش دادن فضای بین دیوار و کف‌پوش سرامیک کاربرد دارد.
  • قرنیز پی‌وی‌سی (PVC)
قرنیز پی‌وی‌سی از چندین لایه پلاستیک فشرده ساخته شده که یکی از کاربردی‌ترین انواع این قرنیز پلی‌استایرن است. این نوع قرنیز به دلیل قیمت مناسبی که به نسبت دیگر انواع قرنیز داشته، بیشتر در ساختمان‌سازی کاربرد دارد. قرنیز پی‌وی‌سی قابل شستشو است و خاصیت‌های کاربردی دیگری مثل آنتی‌باکتریال، ضد رطوبت و ضدقارچ نیز دارد. علاوه‌بر این موارد، قابلیت انعطاف‌پذیری بالا و نصب آسان بر انتخاب این نوع قرنیز برای دیوار تأثیر زیادی دارد.
  • قرنیز ام دی اف (MDF)
قرنیز ام دی اف از موادی مثل پلاستیک، کامپوزیت و پلی‌استر تهیه شده و روکش آنها پی‌وی‌سی است. برای خانه‌های با کف‌پوش پارکت و لمینت این نوع قرنیز گزینه بسیار مناسبی است. قطر قرنیز ام دی اف در کاربرد آن تأثیر مثبتی دارد و برای کف‌پوش‌هایی مثل سرامیک و انواع سنگ، قطر این قرنیزها به نسبت پارکت و لمینت کمتر است.

 
کاربرد قرنیز

قرنیزها معمولا ارتفاع ۷ یا ۹ سانتی‌متری داشته و کاربردهای مختلفی دارند. این محصول بیشتر در نمای داخلی و به‌عنوان بخشی از دکوراسیون داخلی و یک عنصر مؤثر در زیباسازی فضای منزل کاربرد دارد. اصل کاربرد قرنیز جلوگیری از ضربه و آسیب‌دیدن کف‌پوش تحت‌تأثیر رطوبت و عوامل محیطی دیگر است. برای کاربردهای دیگر قرنیز می‌توان مواردی از جمله پوشاندن درز انبساط در کف‌پوش‌های لمینت و پوشش روی سیم‌ها، کابل‌ها و لوله‌ها در ساختار ساختمان را بر شمرد. درواقع کاربردهای جالبی نظیر امکان عبور دادن کابل و سیم و لوله‌های تأسیساتی با ضخامت اندک از داخل قرنیزها و همچنین اضافه‌شدن سیستم گرمایشی و روشنایی در آن‌ها، از امکانات جدیدی است که به قرنیزها اضافه شده است. همان‌طور که گفته شد، اندازه قرنیزهای آماده موجود در بازار معمولاً 7 یا 9 سانتیمتر است که درصورت استفاده از آنها جهت عبور دادن سیم و کابل از داخل آن‌ها، ارتفاع و ضخامت قرنیزها قابل ‌افزایش است.


ویژگی‌های قرنیز سرامیکی خوب

  • مقاومت در برابر ضربه
چون قرنیز سرامیکی در قسمت پایین ساختمان قرار می‌گیرد، احتمال خوردن پایه وسایل و مبل حتی در هنگام تی کشیدن، ضربه وسایل مختلف با قرنیز بیشتر است. یکی از ویژگی‌های اصلی قرنیزها باید مقاومت بالا باشد که در قرنیزهای سرامیکی و سنگی این مورد به‌مراتب بالاتر است.
  • مقاومت در برابر رطوبت
اکثر قرنیزها در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارند اما قرنیزهای پی‌وی‌سی و پلی‌استایرن اگر در هنگام نصب از چسب آکواریوم برای عایق‌کاری زیر آن استفاده نکنند و درز آن گرفته نشود احتمال دارد که مقاومت خود را از دست بدهند و رطوبت به بالای آن‌ها نفوذ کند ولی قرنیزهای سرامیکی در برابر رطوبت مقاوم‌اند.
  • تمیزشوندگی راحت
هرچه شکل ظاهری قرنیز دارای برآمدگی و فرورفتگی بیشتری باشد، احتمال خاک گرفتگی و کثیف شدن آن بالاتر می‌رود و تمیزکردن آن سخت‌تر خواهد شد. پس همواره در هنگام انتخاب قرنیز به‌راحتی پاک‌شوندگی آن نیز توجه کنید.


قیمت انواع قرنیز سرامیکی

قرنیزها یا همان بند و نوار دور دیوار ها در انواع مختلف و با جنس‌های متفاوتی در بازار موجودند. قیمت قرنیزها باتوجه‌به جنس و مواد اولیه آن متفاوت خواهند بود. قیمت هر متر قرنیز سرامیکی به مدلی که انتخاب می‌کنید بستگی دارد اما به‌صورت کلی، قیمت قرنیز بر اساس متراژ محاسبه نمی‌شود. هنگام خرید قرنیز باید قیمت هر محصول را بر اساس ابعاد باند و قرنیز در نظر بگیرید. به بیان دیگر، قرنیزها در ابعاد مختلفی تولید می‌شوند. برای مثال، ممکن است ابعاد سرامیک کف 60*60 باشد و یک مدل دیگر ابعادی معادل 15×60 سانتی‌متر داشته باشد. بنابراین، هنگام خرید باید ببینید چند عدد قرنیز سرامیکی برای پوشش دیوارهای منزل شما کافی است و قیمت را براین‌اساس محاسبه کنید. درواقع قرنیزهای سرامیکی خیلی ارزان نیستند اما قیمت همه چیز نیست. ویژگی‌های خاص و مزایای متعدد قرنیزهای سرامیکی کاملاً ارزش هزینه‌ای را که برای آن می‌کنید دارند. قرنیز سرامیکی نسبت به قرنیزهای سنگی و مانند آن سبک‌تر است اما درعین‌‌حال استحکام و مقاومت بالایی دارد. قرنیز سرامیکی تحت دما و فشار بالایی تولید می‌شود. در نتیجه، این قرنیزها کاملاً نسبت به حرارت مقاوم بوده و ضد آتش‌ هستند. این در حالی است که قرنیزهای pvc مقاومت بسیار پایینی نسبت به حرارت دارند. دیگر مزایای قرنیز سرامیکی عبارت‌اند از عمر و دوام بسیار زیاد، ضد آب بودن، برش و نصب آسان و نداشتن مواد مضر برای انسان یا طبیعت. باتوجه‌ به همه این موارد می‌توان گفت که قیمت قرنیز سرامیکی معقول است. در واقع، بهتر است به هزینه‌ای که می‌پردازید به چشم یک سرمایه‌گذاری بلندمدت و پربازده نگاه کنید.


خرید اینترنتی کاشی قرنیزی

اضافه‌ یا عوض‌کردن قرنیز سرامیکی راه مقرون به صرفه‌ای برای تغییر شخصیت یک اتاق است. خرید کاشی قرنیزی به‌دلیل مقاومت بالای این محصول در برابر ضربه، رطوبت و همچنین نصب و تمیزشوندگی، بسیار اقتصادی و محبوب است. فروشگاه سرام پخش با تنوع کم‌نظیری از مدل مختلف قرنیز سرامیکی، این امکان را فراهم کرده تا شما بدون صرف زمان و انرژی زیاد بتوانید از بین ده‌ها مدل و برند متفاوت کاشی و سرامیک، گزینه مناسب خودتان را بیابید و با قیمتی مناسب آن را آنلاین خریداری کنید.


راهنمای خرید قرنیز

در این نوشته به‌طور مفصل به سؤالات قرنیز چیست و چه کاربردی دارد و انواع قرنیز پرداختیم. درحال‌حاضر توجه به رنگ، طرح و همین‌طور سبک و انواع قرنیز یکی از موارد اصلی در تغییر دکوراسیون و ایجاد هماهنگی در طراحی داخلی منزل به شمار می‌آید. همچنین توجه به جنس در اولویت قرار دارد تا بتواند نیازهای شما را به‌خوبی مرتفع کند و محصولی بادوام برای شما باشد. شما همچنین می‌توانید برای خرید انواع قرنیز، سرامیک کف، شیر ظرفشویی و سایر محصولات دکوراتیو ساختمانی از طریق سایت سرام پخش اقدام کنید و از مشاوره رایگان کارشناسان سرام پخش پیش از خرید بهره‌مند شوید.

سوالات متداول

قرنیز در واقع نوار یا باندی است که درحاشیه پایینی‌ترین قسمت دیوار یا نما و در محل تقاطع کف با دیوار به صورت طولی نصب می‌شود. بنابراین در تعریف قرنیز دیوار می‌توان آن را یک ابزار پوششی برای محافظت از کف پوش و دیگر قسمت‌های دیوار و همین طور یک مانع از نمایش قسمت تقاطع دیوار با کف پوش در دکوراسیون داخلی منزل معرفی کرد.

مقاومت در برابر ضربه ، مقاومت در برابر رطوبت ، تمیزشوندگی راحت

سنگی، چوبی، سرامیکی، پی وی سی و ام دی اف

قرنیزها یا همان بند و نوار دور دیوار ها در انواع مختلف و با جنس‌های متفاوتی در بازار موجودند. قیمت قرنیز باتوجه‌به جنس و مواد اولیه آن متفاوت خواهد بود.

بله؛ شما با مراجعه به صفحه خرید اقساطی سرام پخش می‌توانید از شرایط و جزئیات خرید قسطی اطلاع پیدا کنید.

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+