پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

توصیه اتحادیه نصابان کاشی و سرامیک

روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی:

  نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی | کاشی و سرامیک مصالحی با عمر طولانی و با دوام هستند و اگر شکسته شوند عمدتا به علت نصب نادرست آنها می باشد.

نحوه کار با ماله و خطاهای آن :

سرامیک های پرسلانی بار زیادی را می توانند تحمل کنند و اگر به درستی نصب شده باشند و زیر آن به طور کامل چسب کاشی یا ملات پر شده باشد به راحتی ضربات و بار های سنگین را تحمل می کند در حالی که اگر سرامیک به طور نادرست نصب شده و زیر آن خالی باشد با کوچکترین ضربه می شکند. گذاشتن لقمه چسب پشت کاشی کار صحیحی نیست زیرا مانع از پر شدن کامل زیر کار می شود.

کاشی که با شانه مستقیم کار شده است در مقابل ضربات مقاوم بوده در حالی که کاشی های نصب شده با حرکت دایره ای شانه و لقمه گذاری در اثر ضربه شکسته اند. متاسفانه بسیاری از کاشی ها به خصوص کاشی های بزرگ با روش نادرست نصب می شوند. این امر موجب بروز خسارات مالی هنگفت می شود. چرا این اتفاق می افتد ؟ به خاطر اینکه بسیاری از نصابان چسب کاشی را با حرکات دایره ای شکل می دهند. این کار ممکن است برای کاشی های کوچک عوارض چشمگیری ایجاد نکند ولی برای کاشی های بزرگ موجب حبس هوا بین لایه های چسب کاشی و ایجاد فضای خالی در زیر کاشی می شود. این امر موجب ترک خوردن و شکستن کاشی بر اثر ضربه و یا فشار زیاد می شود.

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

روش اشتباه شانه زدن چسب کاشی

روش اشتباه لقمه گذاری زیر کاشی

کاشی های نصب شده با پوشش چسب کاشی کم در مقابل عوامل دیگر از جمله تنش های سطح زیر کار ، جمع شدگی و خزش ، تنش های حرارتی ،انقباض و انبساط و سیکل های سرما و گرما بسیار ضعیف عمل می کند. کاشی های نصب شده با ۵۰ درصد پوشش چسب کاشی و کمتر در مقابل انبساط های حرارتی دوام نیاورده و تبله می کند.

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی

عوارض نصب کاشی با پوشش کم چسب کاشی

تبله کردن کاشی بر اثر پوشش کم چسب کاشی و دوام نیاوردن در برابر انبساط های حرارتی

بر اساس مشخصات فنی موسسه استاندارد ملی آمریکا و توصیه های انجمن نصابان کاشی برای سطوح داخلی حداقل ۸۰ درصد و برای سطوح بیرونی حداقل ۹۵ درصد سطح کاشی می بایست با چسب کاشی درگیر باشد. سنگ های طبیعی در هر حالت باید بیش از ۹۵ درصد با چسب کاشی درگیر باشند. با قراردادن شیشه ی شفاف روی سطح چسب کاشی می توان مطالب بالا را به راحتی مشاهده کرد. اگر روی شیشه لقمه چسب قرار دهید تقریبا غیر ممکن است که بتوانید تماس کامل با چسب زیر کار برقرار کنید.

امروزه با برگتر شدن ابعاد کاشی های مصرفی عوامل دیگری نیز باید مورد توجه قرار گیرند. در کاشی های سایز بزرگ مقداری تابیدگی در مرکز آن وجود دارد که باید با ملات پر شود. اعمال یک لایه چسب کاشی در پشت این نوع کاشی ها به پر شدن کامل آنها کمک می کند. طبق استاندارد اختلاف تابیدگی در هر ۳۰۰ سانتیمتر نباید بیش از ۰.۵ میلیمتر باشد و در سرامیک های بزرگ با ابعاد بزرگتر از ۴۰ سانتیمتر در هر یک از اضلاع این اختلاف نباید بیش از ۰.۳ میلیمتر در ۳۰۰ سانتیمتر و یا ۰.۱ میلیمتر در ۶۰ سانتیمتر باشد.

آماده سازی سطح زیر کار برای ایجاد پوشش بسیار مهم است. طریقه صحیح انجام این کار شانه کردن مستقیم چسب کاشی می باشد که ثابت شده است بهترین روش برای پر شدن کامل پشت کار می باشد.در این روش با لغزاندن کاشی سطح زیر کار راحت تر و کامل تر پر می شود.

روش صحیح شانه زدن چسب کاشی

کارهای دیگری که جهت بهتر شدن پوشش لازم است انجام دهیم :

ابتدا باید مقدار مناسب چسب کاشی را روی سطح زیر کار ریخته ، با طرف صاف ماله پخش نمایید سپس با اضافه کردن مقدار دیگری چسب کاشی و شانه زدن در یک جهت سطح را آماده نصب کاشی کنید. جهت شانه زدن بهتر است در جهت ضلع کوچکتر کاشی باشد چون هوا راحت تر خارج می شود. نوع دندانه و ابعاد آن نیز بسیار مهم است و بهتر است که به جداول مربوطه مراجعه نمایید. کاشی های بزرگتر نیاز به دندانه های عمیق تر دارند. برای کاشی های بزرگ ، سرامیک های پرسلانی و شیشه ای ، سنگ های طبیعی به خصوص برای نصب در محوطه های بیرونی و پر تردد، اعمال یک لایه چسب کاشی در پشت کاشی ضروری است. برای این کار از طرف صاف ماله استفاده کرده و یک لایه یکنواخت چسب کاشی به پشت کار بکشید . در پایان قطعه را روی سطح کار قرار داده و حدود ۰.۵ میلیمتر در جهت چپ و راست جابجا نمایید تا کاملا جا بیفتد. کاشی را در یک جهت حرکت داده و از چرخاندن و یا حرکت دادن در جهت بالا و پایین خودداری نمایید. هر چند وقت یکبار یکی از کاشی ها را بردارید و پشت آن را کنترل کنید تا از پوشش کامل چسب کاشی مطمئن شوید.

[icon name=”tags” class=”” unprefixed_class=””] نکاتی درباره روش صحیح شانه زدن چسب کاشی و نصب کاشی


#کاشی # سرامیک #سرام پخش

منبع:zhikavaco

[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]

[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]

نظرات ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments