پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

تولید کاشی به روش پودر خشک

تولید کاشی به روش پودر خشک

تولید کاشی به روش پودر خشک

یکی از روش های تولید خاک جهت پرس در صنعت کاشی و سرامیک روش خشک است، برزیل به عنوان دومین تولید کننده کاشی و سرامیک جهان، نمونه موفقی در استفاده از این سیستم است که ۸۵ درصد از تولید ۷۰۰ میلیون مترمربعی خود را با این روش تولید میکند.

در این سیستم، خاک های ورودی به کارخانه خردایش و میکرونیزه شده و پس از تولید پودر میکرونیزه با دانه بندی مورد نیاز که تابعی از نوع خاک و نوع پودر بدست آمده افزوده و تبدیل به گرانول با منحنی دانه بندی مورد نیاز می شود. سپس گرانول بدست آمده آماده پرس و پخت می گردد، به این ترتیب نیازی به مصرف آب برای دوغاب سازی و در پی آن مصرف سوخت برای تبخیر آب مصرف شده نیست.

مزایای این روش عبارت است از:

  1. با توجه به حذف اسپری و دوغاب میزان مصرف آب حدود ۹۰ درصد کاهش می یابد، جهت تولید یک متر مربع کاشی با وزنی حدود ۲۰ کیلوگرم، مقدار ۱۳ لیتر آب در روش اسپری (تر) در واحد تولید گرانول مورد نیاز است. این مقدار در روش پودر خشک با توجه به رطوبت ۵ درصدی خاک ۰.۸ لیتر برای هر مترمربع می باشد.
  2. در این روش احتیاج به مصرف گاز در اسپری درایر نیست. در حالی که جهت تبخیر ۱۳ لیتر آب در روش اسپری ، ۱/۵ متر مربع گاز طبیعی مورد نیاز است.
  3. میزان مصرف برق به میزان ۶۰ درصد در واحد تولید گرانول کاهش می یابد. جهت تولید هر مترمربع کاشی در روش تر حدود ۶/۲ کیلو وات برق مورد نیاز است که حدود ۵۰ درصد آن در واحد تولید گرانول مصرف می شود. میزان مصرف برق در روش پودر خشک ۰.۴۴ کیلو وات به ازای هر مترمربع در واحد تولید گرانول می باشد.
  4. عدم استفاده از روان ساز در فرآیند تولید گرانول صرفه جویی قابل قبولی را در این سرفصل ایجاد می نماید.
  5. عدم استفاده از گلوله که با توجه به میزان مصرف ۵۰۰ گرم به ازای هر تن خاک ، باعث صرفه جویی ۲۲۰ ریالی به ازای هر متر مربع می گردد.
  6. خاک های مورد استفاده در روش خشک جهت تولید کاشی کف بدنه قرمز و دیوار عموما از نوع بالکلی و ارزان قیمت می باشد.
  7. در این روش ویسکوز بدن خاک با توجه به عدم تشکیل دوغاب اهمیتی ندارد.
  8. با توجه به حذف سنگ شکن و استفاده از خاک های نرم و حذف اسپری دارایر، همچنین کاهش میزان مصرف برق و عدم مصرف گاز این روش در حفظ محیط زیست اثر به سزایی دارد.
  9. میزان سرمایه گذاری جهت واحد تولید گرانول اعم از ساختمان و ماشین آلات و تاسیسات با ظرفیت مشابه نزدیک به ۵۰ درصد کاهش می یابد.

 دانش فنی خط تولید:

ماشین آلات تهیه بدنه خشک عموما از شرکت مانفردینی ایتالیا است که یکی از معتبر ترین خطوط تهیه بدنه خشک را در جهان ارائه می نماید.در حال حاضر عمده تولید کاشی در ایران بر اساس گرانول تر (اسپری داریر) صورت می گیرد و تنها تعداد محدودی واحد به تولید کاشی با گرانول خشک می پردازند.

بیشتر کاشی تولید شده با گرانول خشک در ایران در سایزهای کوچک تولید میگردد. لیکن در کشور برزیل واحدهای متعددی وجود دارند که کاشی های سایز بزرگ را با گرانول خشک تولید می نمایند. در واقع فرایند تولید کاشی از گرانول تر و خشک پس از ماشین پرس مشابه بوده و تنها آماده سازی اولیه سنگ و تولید گرانول متفاوت خواهد بود.


[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]

[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]

نظرات ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments