THECBLOG

آموزش ۰ تا ۱۰۰ رنگ آمیزی کاشی کف

رنگ مخصوص سرامیک کف

اگر فکر می کنید کاشی هایی که به عنوان کفپوش مورد استفاده قرار داده اید، ظاهر خوب خود را از دست داده است و به فکر تعویض آن ها هستید، دست نگه دارید. تعویض و استفاده از کاشی های جدید راهکاری هزینه بر می باشد.

از این رو می توانید از ایده هایی مقرون به صرفه تری برای انجام ایجاد ظاهری نو استفاده نمایید. از جمله راهکارهایی که می توانید به این منظور مورد استفاده قرار دهید، رنگ آمیزی کاشی ها می باشد. آن چه که ، آموزش رنگ آمیزی کاشی کف می باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

آموزش رنگ آمیزی کاشی کف

مرحله اول

آن چه که در ابتدا باید انجام دهید، سمباده زنی سطح کاشی برای جذب بهتر پرایمر و رنگ می باشد. به این منظور می توانید از دستگاه سمباده زنی برقی دستی استفاده نمایید.

استفاده از این دستگاه به جای کاغذ سمباده کار را برای شما سریع تر و آسان تر می کند. به یاد داشته باشید از آن جایی که این دستگاه قدرت زیادی دارد، این کار را با احتیاط انجام دهید. با این حال در صورتی که تمایل به استفاده از کاغذ سمباده دارید بهتر است از نمونه هایی با درجه سختی 180-220 استفاده نمایید.

مرحله دوم

در این مرحله نسبت به پاکسازی سطح مورد نظر و گرد و غبار و ذرات ناشی از سمباده زنی اقدام نمایید، برای انجام این کار می توانید از جارو برقی استفاده نمایید.

بعد از انجام این کار از یک پاک کننده قوی استفاده کرده و نسبت به پاکسازی سطح کاشی ها اقدام نمایید. اجازه دهید پاک کننده به مدت 15 دقیقه بر روی سطح مورد نظر بماند و سپس نسبت به پاکسازی سطح آن اقدام نمایید. بعد از انجام این کار به وسیله آب گرم دوباره سطح مورد نظر را تمیز کنید تا از پاک شدن پاک کننده به طور کامل اطمینان پیدا کنید.

پاکسازی سرامیک قبل از رنگ کردن

مرحله سوم

بعد از پاکسازی کامل سطح کاشی نوبت به استفاده از بتونه و بازسازی قسمت های آسیب دیده آن می رسد. بعد از استفاده از بتونه در قسمت آسیب دیده می توانید انگشت خود را خیس کرده و سطح آن را صاف کنید. برای انجام این کار می توانید از قاشق پلاستیکی نیز استفاده نمایید. بعد از استفاده از بتونه به مدت 48 ساعت به آن زمان بدهید.

 

رنگ مخصوص سرامیک کف

مرحله چهارم

برای جلوگیری از رنگی شدن سایر قسمت ها از نوار مخصوص رنگ آمیزی در لبه دیوار و کف استفاده نمایید. این کار از رنگی شدن دیوار جلوگیری به عمل می آورد. از این نوار در نزدیک ترین قسمت ممکن به کاشی استفاده کنید. اما مراقب باشید نوار به کاشی نچسبد.

 

نوار مخصوص رنگ امیزی کاشی

مرحله پنجم

اگر قصد ندارید از پرایمر استفاده نمایید، می توانید از رنگ گچ استفاده کنید. این رنگ نمونه ای از رنگ های دکوراتیو پایه آب می باشد که رنگ سفید گچی مات دارد. استفاده از این رنگ نمایی آنتیک به کاشی می بخشد.

رنگ گچ

 

رنگ لاتکس نیز نمونه ای دیگر از رنگ هایی است که می توانید مورد استفاده قرار دهید. این رنگ ها ارزان قیمت بوده و سریع پاک می شوند. در صورتی که تمایل به استفاده از این رنگ دارید بهتر است از نمونه نیمه براق یا براق آن ها استفاده نمایید.

 

رنگ لاتکس

استفاده از رنگ های پایه روغنی نیز از آن جهت که ورقه ورقه نمی شوند، انتخاب مناسبی می باشد. این رنگ ها نسبت به رنگ لاتکس قیمت بالاتری داشته و زمان بیش تری برای خشک شدن نیار دارند. هم چنین استفاده از آن ها به محیط زیست آسیب می رساند. استفاده از این رنگ ها برای فضای بزرگ توصیه نمی شود.

 

رنگ پایه روغنی

مرحله ششم

در صورتی که از رنگ گچ استفاده نکردید، قبل از رنگ آمیزی، از سیلر بر روی سطح کاشی استفاده نمایید. برای انجام این کار از قلمو رنگ آمیزی استفاده کرده و تمام گوشه دیوار و درز بین کاشی ها را به خوبی پرایمر بزنید.

بعد از انجام این کار می توانید از غلطک رنگ آمیزی برای پرایمر زنی سطح کاشی استفاده نمایید. بعد از انجام این کار اجازه دهید پرایمر به طور کامل خشک شده و سپس در صورت نیاز به استفاده از یک لایه دیگر اقدام نمایید.

بیش تر پرایمر ها بعد از گذشت 30 دقیقه الی یک ساعت خشک می شود. اما گاهی ممکن است این فرآیند به مدت 3 ساعت طول بکشد. رطوبت بالا و دمای کم تر از 25 درجه می تواند زمان خشک شدن پرایمر را طولانی تر کند.

https://cerampakhsh.com/mag/wp-content/uploads/2021/06/پرایمر-زنی-سطح-کاشی.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از خشک شدن پرایمر نوبت به رنگ آمیزی سطح کاشی می رسد. برای رنگ آمیزی لبه ها بهتر است از قلمو رنگ آمیزی و برای رنگ آمیزی سطح کاشی از غلطک رنگ آمیزی استفاده نمایید.

بدون شک کاشی ها بیش از یک بار به رنگ آمیزی نیاز دارند. تعداد دفعات رنگ آمیزی بستگی به نمای کاشی و رنگ مورد نظر شما دارد. تنها به یاد داشته باشید که بعد از هر بار رنگ آمیزی اجازه دهید رنگ به طور کامل خشک شده و سپس از یک لایه دیگر رنگ استفاده نمایید.

رنگ کردن سطح کاشی

مرحله هشتم

بعد از رنگ آمیزی به مدت 2 تا 3 روز بر روی سطح کاشی راه نروید و وسیله ای بر روی آن قرار ندهید.

مرحله نهم

بعد از رنگ آمیزی و خشک شدن کامل رنگ در صورتی که تمایل به ایجاد الگویی بر روی سطح کاشی ندارید، از سیلر پلی اورتان استفاده نمایید. بعد از استفاده از سیلر به مدت 4 الی 6 ساعت اجازه دهید سیلر به طور کامل خشک شود.

بهتر است از دو تا سه لایه سیلر استفاده نمایید. برای انجام این کار بهتر است از سیلر پلی اورتان پایه آب به جای پایه روغنی استفاده کنید. چرا که استفاده از نمونه پایه روغنی می تواند باعث زرد شدن کاشی ها شود.

 

مرحله دهم

این امکان وجود دارد که بر روی کاشی الگوی دلخواه خود را نیز طراحی کنید. برای انجام این کار می توانید از استنسیل (شابلون) استفاده نمایید. به این منظور استنسیل مورد نظر را بر روی یک کاشی قرار داده و با استفاده از غلطک فوم طرح مورد نظر را بر روی کاشی برجای بگذارید. بعد از انجام این کار و خشک شدن کامل آن از سیلر بر روی سطح مورد نظر استفاده کنید.

•اگر محتوای این مقاله برایتان مفید بود، لطفا آن را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید. همچنین شما می‌توانید نظرات خود را درباره این مقاله با ما و سایر کاربران سرام‌ پخش در میان بگذارید.

 

اینستاگرام ما را دنبال کنید

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+