THECBLOG

اسلب سرامیک

اسلب سرامیک

اسلب سرامیک به محصولی سرامیکی گفته می شود که دارای ابعاد بزرگ  می‌باشد . اسلب سرامیک هم در کف و هم در بدنه کاربرد  دارد . ابعاد اسلب  سرامیک  به طور معمول 90*180 می باشد . ضخامت  سرامیک اسلب  از دو سانتی متر بیشتر می باشد . سرامیک اسلب برای  نمایش  در کف  و بدنه ای که به  نسبت دارای سطح وسیع می باشند بسیار کاربرد دارد و زیبایی خاصی را به  نمایش می گذارد . سرامیک اسلب که در سایز بزرگ هستند در تولید لایت باکس‌ها می‌باشند . معمولی ترین روالی که برای استفاده از اسلب است در روشویی ، سرویس بهداشتی می باشد . یکی از محاسنی که اسلب سرامیک دارد رد شدن نور است که زیبایی آن را دو چندان می‌کند . ورقه و تخته بودن سرامیک اسلب بدلیل بزرگی که دارد مساحت قابل چشم گیری را فرش می‌کند . و بسیار برای محیط هایی با متراژ بالا کار برد دارد . تنوع طرح و رنگ در این محصول بسیار زیاد می باشد . که به دلیل این تنوع  خیلی از افراد به طبیعی و مصنوعی بودن آن شک می کنند.

مزایا  و معایب

 مزایا ی استفاده از اسلب سرامیک :

وقتی اسلب در کف کار می شود دارای لایه ی نفوذ ناپذیری دارند که  در برابر اکثر مواد شیمیایی  دارای مقاومت بالایی هستند که برای محیط های مرطوب انتخاب می شوند . اسلب سرامیک دارا ی تنوع رنگ طبیعی زیاد می باشند که برای هر محیطی و با توجه به سلیقه های مختلف می‌توان استفاده کرد . این مدل اسلب سرامیک  به  دلیل مقاومت بالایی که دارند هزینه های نگهداری پائینی دارند و متناسب  با هرگونه  شرایط آب و هوایی می باشد . اسلب سرامیک در قسمت های مختلف ساختمان قابل استفاده می باشد و دارای کیفیت بالا و نفوذ ناپذیری مناسب آنها در برابر ضربات و فشارهای خارجی که بر روی آن وارد می شود . بهترین مزیت  سرامیک اسلب چاپ طرحهای خاص روی سطح آن می باشد که حتی طرحهای سفارشی را بوسیله چاپگر های خاص روی آن می زنند .

معایب استفاده از اسلب سرامیک :

یکی از بارزترین عیبی که سرامیک‌های اسلب دارند به موقع فصل سرد و سرما به دلیل اندازه ی بزرگی که دارند همیشه سر و یخ می باشند . مورد دیگر که میتوان از عیبهای اسلب نام برد سخت و سفت بودن سطح اسلب می باشند که هنگنم سر خورد و یا افتادن افراد مسن یا خردسالان آسیب می بینند . از دیگر عیوب سرامیک اسلب دچار مشکل شدن هنگام نصب است که به دلیل وزن و اندازه  ی بالایی که دارد نصب آن کمی سخت می باشند .

نصب سرامیک اسلب :

انواع سرامیک جز دسته محصولاتی است که برای  پوشاندن سطح کف و بدنه استفاده می شود . بیس اصلی و ماده ی اصلی تشکیل دهنده ی سرامیک خاک رس می باشد که این خاک رس را با آب مخلوط کرده و بصورت خمیری در آورده و در قالبهای مختلفی می ریزند و بعد در کوره می پزند . که در مراحل بعدی سطح آن لعاب های مختلفی زده می شود . چون سرامیکها از ماسه و خاک رس و فلدسپاتها تولید می شوند و به این دلیل امکان شکستگی صد در صد در آنها وجود دارد . اسلب سرامیک نیز شامل این شکستگی می شود ، به دلیل اینکه دارای ابعاد بزرگتری به نسبت دیگر محصولات سرامیکی  می باشند . اما جدای این صحبت نصب اسلب بر روی هر سطحی نیاز به تخصص و مهارت خاص خودش را می طلبد . چون با توجه به ابعادی که دارد اگر مهارت کافی نصاب نداشته باشد حین نصب اسلی ممکن است شکسته شود . البته اگر نصب اسلب سرامیک با آگاهی انجام شود کار براحتی و بدون ضرر و شکستگی انجام می شود .

برا ی نصب سرامیک اسلب نیاز به وسایل و تجهیزاتی است که بتوان بهتر و براحتی اسلب را روی سطح کار کرد . این وسایل که  باید حتمن در دسترس نصاب و سرامیک کار باشد : چکش ، پوتک پلاستیکی ، گیره ، و ابزار برش و …… می باشد . سطحی که قرار است روی آن سرامیک اسلب کار شود باید آماده سازی شود ، و این آماده سازی مستلزم  شرایطی است که ابتدا باید سطح مورد نظر صاف و هموار باشد تا بتوان سرامیک را براحتی روی سطح آن نصب کرد . تراز و هموار کردن سطح مورد نظر را با استفاده از ملات و سیمان  ، و همراه با  تراز و شمشه سطح کار را صاف  و هموار کنید تا براحتی بتوان اسلب را روی سطح کار نصب کرد . این ملات باید آنچنان نرم و یکدست باشد که دارای چسبندگی خاصی باشد که بتوان براحتی ملات را روی سطح کشیده شود .

نصب و بند کشی سرامیک اسلب :

برای جابجایی و حمل اسلب سرامیک از گیره های مخصوصی استفاده می کنند که بتوان براحتی اسلب را جابجا کرد . نصب صحیح و درست سرامیک اسلب در بدنه و کف در نتیجه ی کار تاثیر بسیار مهمی دارد . بعد از اینکه  دستگیره را روی سرامیک زدید و ملات لازم را روی سطح سرامیک به مقدار مناسب پوشش دهید که بخوبی بروی سطح کار بچسبد . نکته ی قابل توجهی است که هنگام نصب ممکن در برخی از جاهای سرامیک (پشت سرامیک) دارای حباب هوا باشد که راه حلی برای این کار وجود دارد که می توان پتک پلاستیکی استفاده کرد که با زدن روی اسلب و سطح آن بهتر روی سطح چسبیده می شود . برای بهتر کنار هم قرار گرفتن سرامیک ها از گیره استفاده کنید که  فاصله ی بین آن را از بین ببرد . بعد از اینکه نصب تمامی قسمتها تمام شد نوبت به پر کردن فاصله ها و یا همان درز و فواصل بین اسلب می رسد ، که  با دوغاب را آماده  کرده به اندازه مورد نیاز ، روی سطح سرامیک ریخته  که  به  عمق  شیار نفوذ  کرده  و سطح آن را پر می کند . اضافی ملات، گرد و غبار را توسط پارچه  ایی نمناک از روی سطح پاک کنید .

در ویدیو زیر نحوه نصب و اجرای اسلب سرامیک را مشاهده می کنید :


منبع: کالاساخت

#کاشی #سرامیک #سرام پخش

[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]

[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+