امروزه کاشی و سرامیک در قسمت های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد که ممکن است بعد از مدتی بخاطر وارد شدن ضربه یا افتادن وسیله سنگین بر روی آن، کاشی دچار شکستگی شود و نیاز به تعویض آن وجود داشته باشد. برخی کاشی های شکسته را با چسب به یکدیگر می چسبانند که شایداین راه حل خوب باشد اما قسمت شکسته و ترک خورده قابل مشاهده است و مخصوصا در قسمت هایی از فضا که جلوی دید است ممکن است جالب نباشد و نتیجه ی رضایت بخشی نداشته باشد.
عوض کردن کاشی که شکسته و لب پر شده، به نظر آسان است و نیاز به ابزار و وسیله ی خاصی نمی باشد اما باید نکاتی را رعایت نمایید که در هنگام تعویض کاشی شکسته شده، به کاشی های مجاور آن ضربه ای وارد نشود و دچار شکستگی و لب پریدگی نگردند.
1_ در ابتدای کار باید کاشی های مجاور کاشی شکسته، با نوار چسب پوشانده شود که در هنگام تعویض به لبه های کاشی های مجاور ضربه ای وارد نشود.
2_ در مرحله ی بعدی برای جدا کردن کاشی شکسته، میتوان با استفاده از مته و یا میخ در روی سطح کاشی سوراخ هایی ایجاد کنیم که با اینکار کاشی بدون لایه لایه شدن ترک میخورد و شکستن و از جا در آوردن آن راحت تر می شود، سپس با استفاده از سوراخ کن و چکش، به آرامی دوغاب اطراف کاشی را جدا کرده و از قلم درز و چکش یا اسکنه برای کندن کاشی از کف استفاده نمایید.
3_ بعد از جدا کردن کاشی شکسته باید کف آن قسمت را با چکش و قلم درز از مواد چسبیده جدا کرد که کف قبل از نصب صاف باشد.
4_ در این مرحله پشت کاشی جدید لایه ای نازک از ملات بزنید و با رعایت فاصله از چهار جهت، کاشی را در قسمت مشخص شده جای کاشی شکسته قرار دهید.
5_ بعد از خشک شدن ملات، فضای بین کاشی ها را بندکشی کنید و با دوغاب داخل درز بین کاشی ها را پوشش دهید.
مطالب مرتبط
قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
(035-3357)