THECBLOG

روشویی رو کابینتی چیست؟ وجه تمایز روشویی رو کابینتی و روشویی کابینتی

روشویی رو کابینتی

یکی از انواع روشویی که در حال حاضر در بازار موجود است و مشتریان مخصوص به خود را نیز دارد روشویی رو کابینتی است. کابینت روشویی یکی از وسایل و تجهیزات مهم حمام و سرویس بهداشتی است که علاوه بر نگه‌داری وسایل آرایشی و بهداشتی و حفظ آنها از میکروب‌ها، ظاهری زیبا به محیط شما می‌دهد. ما در ادامه این مقاله با بررسی مزایا و معایب روشویی رو کابینتی و سبک‌های مختلف آن و جزئیات دیگر درباره این مدل سعی می‌کنیم شما را با این محصول آشنا کرده، به سؤالات شما پاسخ دهیم و راهنمایی‌تان می‌کنیم تا بهترین گزینه را برای خانه خود انتخاب کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

شما همچنین می‌توانید برای اطلاع از انواع روشویی رو کابینتی و قیمت‌های آن بخش روشویی روکابینتی را در منو محصولات مشاهده و بررسی کنید.
قبل از مطالعه ادامه این مقاله پیشنهاد می‌کنیم با انواع روشویی سرویس بهداشتی نیز آشنا شوید و از انتخابی با خیال راحت داشته باشید.

 انواع روشویی رو کابینتی

روشویی رو کابینتی چیست؟

با افزایش آپارتمان‌نشینی و تغییر دکوراسیون منازل از سنتی به مدرن، روشویی‌های پایه‌دار که زمانی اولین و بهترین گزینه برای خانواده‌ها محسوب می‌شدند دیگر پاسخگوی نیاز مصرف‌کنندگان نبودند. به همین جهت طراحان و تولیدکنندگان دست به تولید و ساخت روشویی‌هایی زدند که علاوه بر رفع نیاز افراد، زیبا و جادار نیز باشد. روشویی رو کابینتی محصول این ایده است که هم محلی برای نگه‌داری وسایل شما و هم پنهان کننده شیرآلات و لوله‌کشی سرویس بهداشتی شما باشد.
در ادامه بیشتر به جزئیات این محصول می‌پردازیم.

تفاوت روشویی رو کابینتی و روشویی کابینتی در چیست؟

روشویی کابینتی درواقع نوعی از روشویی پایه‌دار است که در زیر کاسه روشویی به‌جای پایه چینی از کابینت استفاده شده است؛ این مدل قدیمی است و کاملاً بر روی زمین قرار می‌گیرد که نسبت به روشویی پایه‌دار چینی جلوه زیباتری به سرویس خانه شما می‌بخشد. در روشویی کابینتی لوله‌ها و اتصالات به‌وسیله کابینت پوشانده می‌شوند. در این مدل روشویی، سینک آن مطابق آنچه که در تصویر مشاهده می‌کنید، در بخش داخلی کابینت قرار می‌گیرد.

روشویی رو کابینتی درحقیقت سینک روشویی را به‌وسیله کابینتی که در زیر آن قرار دارد و در انواع و اقسام چوبی، پی‌وی‌سی و فلزی در رنگ‌ها و مدل‌های متنوع تولید می‌شود، نگه می‌دارد که در دو مدل دیواری و یا پایه‌دار تولید می‌شود. در واقع روشویی رو کابینتی به‌صورت جداگانه بر روی کابینت مطابق تصویر قرار خواهد گرفت.

وجه تمایز روشویی کابینتی و رو کابینتی

مزایا و معایب روشویی رو کابینتی

مزایای روشویی روکابینتی:

1- محلی برای نگه‌داری وسایل آرایشی و بهداشتی شما در اختیارتان می‌گذارد که هم زیباست و هم محافظ آنها در برابر آلودگی‌های محیط است. روشویی کابینتی پی‌وی‌سی از جمله پرطرف‌دارترین روشویی‌های کابینت دار موجود در بازار است.
2- روشویی رو کابینتی نیازتان را برای داشتن یک روشویی مرتفع می‌کند و دکور و زیبایی خاصی به سرویس بهداشتی‌تان می‌بخشد.
3- اگر لوله‌کشی یا شیرآلات غیر پنهان دارید، این روشویی بهترین وسیله برای پنهان کردن آن‌ها بدون هیچ دردسری است.
4- هنگام خرید حتماً دقت کنید که جنس کابینت روشویی‌تان از جنس پی‌وی‌سی باشد؛ زیرا در مقابل آب و رطوبت بادوام است و نیز طول عمر بیشتری خواهد داشت.
5- تنوع بسیار بالا؛ این مدل از روشویی برای هر سلیقه و دکوراسیونی تولید می‌شود؛ ازجمله کلاسیک و مدرن.
6- روشویی رو کابینتی نسبت به انواع دیگر سبک‌تر بوده و حمل آن بسیار آسان‌تر است.
7- بهداشت و تمیزکردن آن راحت است.
8- اگر قصد خرید روشویی روکابینتی دیواری را دارید از مزایای آن فاصله داشتن با زمین و دور بودن از رطوبت است.
9- روشویی رو کابینتی از نظر اندازه هیچ محدودیتی ندارد و برای استفاده در سرویس‌های بهداشتی کوچک و بزرگ در ابعاد مختلف تولید می‌شود.

معایب روشویی رو کابینتی:

1- روشویی رو کابینتی نسبت به روشویی‌های پایه‌دار قیمت بالاتری دارد.
2- به‌غیراز نوع دیواری آن، نظافت انواع دیگر با سختی همراه است.
3-جنس پی‌وی‌سی روشویی‌های رو کابینتی این عیب بزرگ را دارد که در طبیعت تجزیه نمی‌شود.

مزایا و معایب روشویی رو کابینتی

روشویی رو کابینتی در چه سبک‌هایی تولید می‌شود؟

کابینت روشویی ساده: این مدل بدون طرح و الگو تنها دارای سطحی صاف است. از ساده‌ترین کابینت‌های روشویی بازار است که با هدف ایجاد فضای پوششی و نگهداری در حمام و سرویس بهداشتی تولید می‌شود.
کابینت روشویی کلاسیک: جنس این مدل عمدتاً از چوب و MDF است. این سبک پیچیدگی بیشتری دارد و با ابزارهایی مانند دستگاه پرس وکیوم و سی‌ان‌سی که بر روی چوب استفاده شده، الگویی تزئینی و فانتزی ایجاد می‌کند.
کابینت روشویی فول ست آینه: این مدل از پرطرف‌دارترین مدل‌ها در بازار است و تمامی تجهیزات ممکن را دارد. این کابینت به‌عنوان فضای پوششی و ذخیره‌سازی و نیز به‌عنوان یک ابزار آرایشی نیز مورداستفاده قرار گیرد و دارای قسمت‌های متنوع با وظایف خاص است. برای آشنایی با آینه و کابینت روشویی کلیک کنید.
کابینت روشویی مدرن: جنس این مدل از pvc است که سطحی بسیار صاف و براق دارد. این مدل در عین سادگی به صورتی طراحی شده است که امکان ایجاد الگوهای مدرن را فراهم می‌کند. معمولاً در کابینت pvc آینه به‌عنوان بخش مهمی از کار استفاده می‌شود. همچنین دارای بخش شیشه‌ای برای نشان‌دادن محتوای داخل کابینت نیز هست.

سبک های روشویی رو کابینتی

ابعاد روشویی رو کابینتی

همان‌طور که ذکر شد یکی از مزایای روشویی رو کابینتی تولید آن در ابعاد و اندازه‌های گوناگون باتوجه به خواست مصرف‌کنندگان است. اگر انتخاب شما روشویی رو کابینتی از نوع دیواری باشد هیچ گونه محدودیتی در انتخاب ارتفاع آن ندارید.

اما اگر قصد خرید روشویی کابینتی پایه‌دار را دارید باید ارتفاع آن را به‌گونه‌ای انتخاب کنید تا با قرارگیری آن روی سطح زمین تا ارتفاع مناسب بالا بیاید و برای استفاده از شیر روشویی مشکلی وجود نداشته باشد. اگر شیرآلات شما از نوع توکار است ارتفاع روشویی را به‌گونه‌ای انتخاب کنید تا فاصله شیر آب تا کاسه روشویی زیاد نباشد. همچنین برای انتخاب عرض کابینت روشویی نیز دقت کنید تا پس از نصب این وسیله

1) فضای کافی برای ایستادن روبه‌روی روشویی وجود داشته باشد.

2) هنگام باز و بسته کردن درب سرویس بهداشتی با روشویی برخوردی نداشته باشد. طول روشویی‌های کابینتی نیز باید به‌اندازه‌ای باشد تا لوله‌های سردوگرم را کاملاً در فضای پشت خود مخفی کند.

ابعاد روشویی کابینتی استاندارد عبارت‌اند از: ارتفاع 80 سانتی‌متر، عرض (عمق) 40 تا 55 سانتی‌متر و طول 40 تا 60 سانتی‌متری.

ابعاد روشویی رو کابینتی

انواع مدل‌های روشویی رو کابینتی

روشویی کابینتی پایه‌دار

یکی از انواع روشویی رو کابینتی پایه‌دار یا ایستاده است که دو مزیت خیلی مهم دارد؛

یکی آنکه این مدل از روشویی رو کابینتی کاملاً بر روی زمین قرار می‌گیرد و می‌تواند وزن زیادی را تحمل کند؛ پس شما می‌توانید از هر کاسه روشویی با هر وزن و سبکی در طراحی آن استفاده کنید.

دوم آن که به دلیل فضایی که در مقابل دیوار اشغال می‌کند بهترین وسیله برای مخفی کردن لوله‌های آب سرد و گرم است.

روشویی رو کابینتی دیواری

در این مدل از روشویی رو کابینتی اگر جنس به‌کاررفته در کابین مرغوب نباشد بهتر است از کاسه روشویی سنگین استفاده نکنید؛ زیرا بر روی کابین فشار آورده و شکل اولیه خود را از دست می‌دهد. دو مزیت این مدل عبارت‌اند از:

1) این مدل برای سرویس‌های بهداشتی کوچک مناسب است؛ زیرا فضای کمتری را در سرویس بهداشتی اشغال می‌کند و جابه‌جایی آن راحت‌تر است.
2) کاملاً به دیوار متصل می‌شود و برخوردی با زمین ندارد پس برای شستن زمین سرویس بهداشتی مشکلی وجود ندارد و نظافت کابینت این مدل روشویی نیز آسان‌ است.

انواع روشویی رو کابینتی

جمع‌بندی
در این مقاله به طور کامل به انواع و اقسام روشویی‌های کابینتی و روکابینتی پرداختیم و شما را با مزایا و معایب آن به طور کلی آشنا کردیم؛ شما می‌توانید باتوجه‌به نیاز خود و اندازه محیط سرویس‌بهداشتی‌تان و دکوراسیونی که دارید دست به انتخاب بزنید؛ سایت سرام پخش با ارائه انواع و اقسام روشویی‌ها و ارائه خدمات فروش قسطی و آنلاین به دنبال جلب رضایت خاطر شماست؛ با خرید از سرام پخش تجربه خریدی مطمئن و آسان را برای خود رقم بزنید.

 

روشویی کابینتی سایا کابینت کد s31
روشویی رو کابینتی کرد مدل صدف
روشویی رو کابینتی سینا چینی مدل آلور
فولست دیواری باختر کابین مدل آوین
آینه و کابینت روشویی دار فیورنزا طرح چوبی نمین
فولست دیواری باختر کابین مدل مورگانیت

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+