THECBLOG

سرامیک و کاشی شیشه ای

سرامیک و کاشی شیشه ای

سرامیک و کاشی شیشه ای | کاشی و سرامیک امروزه یکی از محبوبترین مصالح ساختمانی می‌باشند که از آنها در طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی و حتی در ساخت وسایل مختلف استفاده می‌شود. کاشی و سرامیک طرح‌ها و رنگ ‌های مختلفی دارند که این تنوع طرح و رنگ باعث شده است محبوبیت آن در نطد افراد روز به روز افزایش یابد.

ظهور انواع جدید کاشی و سرامیک مانند سرامیک و کاشی شیشه ای باعث تحول بسیاری در استفاده از کاشی و سرامیک به عنوان پوشش دهنده شده است. کاشی شیشه ای امروزه به عنوان یکی از مهمترین کاشی ‌های بین کابینتی شناخته می‌شود که طرح‌ها و رنگ ‌های مختلف آن می‌تواند جلوه ای بی نظیر در آشپزخانه به وجود آورد. اما کاشی شیشه ای چیست و چگونه تولید می‌شود.

کاشی شیشه ای چیست؟

عنوان کاشی های شیشه ای به دسته ای از کاشی ها اطلاق می شود که می توان آنها را نسل جدیدی از کاشی‌ها و سرامیک های مناسب دکوراسیون نامید. این نوع کاشی که از لحاظ زیبایی و درخشنده گی در کلاس بالایی از پوشش دهنده های سطوح داخلی و خارجی ساختمان‌ها قرار دارند از محبوبیت بسیاری برخوردارند. کاشی ‌های معمول موجود در بازار دارای لایه ای از لعاب با ضخامت یک دهم میلیمتر هستند که هر چه ضخامت لعاب آن بیشتر باشد از درخشندگی بیشتری برخوردار خواهد بود.

این درخشندگی دارای عمق است که همین عمق و درخشندگی از مهمترین فاکتور‌های زیبایی و کیفیت کاشی خواهد بود و همچینین از اصلی ترین عوامل تعیین قیمت آنها نیز می‌باشد. از این رو در کاشی ‌های موجود شاهد لایه ی ضخیمی از نوع بدنه از جنس خاک‌‌های رس (سفالی) هستیم که نهایتا” لایه ی نازکی از لعاب ‌های شیشه‌ای آنها را پوشش داده اند. البته پر واضح است که امکان اعمال لعاب با لایه ‌های ضخیم تر در این نوع تولید وجود ندارد.

پس به همین مناسبت کاشی شیشه ای با عمق لعابی در حدود 6 تا 8 میلیمتر تولید شده است که به علت عمق و درخشندگی بالا، به کاشی کریستالی نیز شهرت یافته است.

به این صورت کاشی ‌های شیشه ای نوع مرغوبی از کاشی‌های دکوراتیو می‌باشند که ضخامت کاشی مطابق با ابعاد لعاب بوده و کاشی کاملا کریستالی شده است.

کاربرد کاشی شیشه ای

کاربری کاشی شیشه ای در فضا‌های داخلی و خارجی ساختمان‌ها بوده و هر جایی که زیبایی و درخشندگی بیشتر، دکوراسیون لوکس تر و فضای متفاوت را انتظار داریم، کاشی شیشه ای و کریستالی را باید جستجو کنیم. این نوع کاشی را می توان به عنوان کاشی بین کابینتی یا کاشی های بوردر استفاده کرد که باعث جلوه گری بیشتر کاشیکاری فضا خواهد شد.

 

نحوه ساخت و تولید کاشی، موزاییک شیشه ای

کاشی و سرامیک شیشه ای که به عنوان موزاییک شیشه ای نیز شناخته می شود دارای حساسیت بالایی در تولید می باشد در نتیجه تولید و ساخت آن با دخالت مستقیم نیروی انسانی انجام می گیرد، بدین صورت که در ابتدا شیشه‌ها در سایز مورد نظر برش خورده و پس از عملیات حرارتی تبدیل به قطعات کریستالی شده (موزاییک کریستالی) و بعد از اعمال رنگ‌های سرامیکی در دما بالا پخت شده، در نهایت سورت و چیدمان و بسته بندی می‌گردد.

 

تنوع رنگ کاشی شیشه ای

تنوع رنگ از جمله فاکتور‌های مهم در زیبایی این نوع محصولات می‌باشد که بسته به سلیقه و پسند مشتری قابلیت تولید دارد. شیشه یکی از متریال هایی است که رنگ پذیری و انعکاس رنگ آن بسیار متنوع است در نتیجه هر نوع طرح و رنگی در کاشی و سرامیک شیشه ای قابلیت پیاده سازی دارد. شما می توانید با یک جستجوی مناسب کاشی شیشه ای مناسب با فضای مورد نیاز خود را بیابید و از آن در ایجاد تغییر و تحول در دکوراسیون داخلی خود بهره ببرید.


 

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+