امروزه در ایران به علت وجود زمینه و قابلیت های چشمگیر، میزان تولید کاشی و سرامیک در حدود ۵۵۰ میلیون متر مکعب است و کارخانجات بسیاری در زمینه تولید و صادرات سرامیک و کاشی فعالیت می کنند و با یکدیگر در رقابت هستند. مهمترین دلیل موفقیت شــرکت هایی که رشــد چشمگیری در صادرات کاشی دارند، برنامه ریزی در جهت شناخت بازار، نظام بازاریابی حرفه ای، تخصیص بودجه مناسب، نیازسنجی مشتریان و توجه به تمام فاکتورهای مد نظر مشتری در انتخاب محصول از جمله کیفیت برتر، کشش بازار، طرح های مورد علاقه و ســبک زندگی در آن کشور است. به طور معمول قیمت گذاری کاشی های صادراتی مانند قیمت گذاری محصولات داخلی متنوع نیست و از یک یا دو قیمت ثابت برای صادرات استفاده می کنند.
صادرات کاشی
طرح هایی که به کشورهای دیگر صادر می شوند تفاوت زیادی با طرح های داخلی دارند. زیرا سلیقه و نوع انتخاب هر کشور بسته به شرایط و فرهنگ آنها متفاوت است. به همین دلیل بسیاری از تولیدکنندگان، برخی از خط های تولید کاشی خود را به تولید محصولات صادراتی اختصاص داده اند . همچنین محصولات با کیفیت پایین تر خود را با قیمت کمتر به استان های مرزی کشور ارسال می کنند.
با توجه به آمارها، میزان تولید کاشــی و سرامیک کشور نسبت به مصرف آن بیشتر و در حال رشد است که این عرضــه داخلی مازاد و علاوه بر آن تقاضای خارجی، توسعه صادرات را برای صنعتگران این حوزه امکان پذیر کرده است.
[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]
[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]
نظرات ۰