THECBLOG

نصب سرامیک نمای ساختمان

برای نصب سرامیک نمای ساختمان چند راه حل وجود دارد؟

احتمالا برای شما نیز سوال شده که برای نصب سرامیک نمای ساختمان  چند راه حل وجود دارد و کدام روش بهتر است؟ با توجه به نوع سرامیک نما از 3 روش متفاوت برای نصب استفاده می شود. هر کدام از این سه روش، روش های استاندارد و آزموده شده هستند که در صورت کاربرد صحیح، دوام و کیفیت سرامیک نمای ساختمان را تضمین خواهند کرد.

برای کسب نتایج بهتر، سرام پخش توصیه می کند که برای نصب سرامیک نمای ساختمان، حتماً نصابان حرفه ای و کارآزموده بهره بگیرید.

روش اول و قدیمی ترین روش!

نصب سرامیک نمای ساختمان با استفاده از ملات

برای نصب با این روش باید سرامیک قابلیت جذب آب را داشته باشد تا شما بتوانید از ملات های قدیمی مانند دوغاب سیمان استفاده نمایید. به طور کل استفاده از این روش برای “ساختمان های مرتفع” بسیار بسیار دردسر ساز است!  و شما در زمان نصب و استفاده با مشکلات زیادی مواجه خواهید بود.

چالش دیگری که این روش نصب سرامیک نمای ساختمان ایجاد می کند، این است که  سرامیک ها از مقاومت کمتری برخوردارند. در روش سنتی که یک روش وقت گیر است بایستی دقت کرد تا اتصال بین ملات و سرامیک محکم باشد در غیر این صورت با وارد شدن ضربه کوچکی به ساختمان و یا شوک حرارتی، سرامیک از نما جدا می شود و خطرات جانی و مالی زیادی را به همراه خواهد داشت.
نصب سرامیک نمای ساختمان

با آمدن روش ها و مصالح ایمن تر پیشنهاد می کنیم که روش نصب سرامیک نمای ساختمان با استفاده از ملات را برای ساختمان های یک طبقه یا نهایتا دو طبقه و یا دیواره های حیاط استفاده کنید.

روش دوم: نصب سرامیک نمای ساختمان با استفاده چسب سرامیک

یکی از روش های جدید و محبوب برای نصب سرامیک نمای ساختمان، استفاده از چسب سرامیک می باشد. در واقع چسبِ سرامیک امروزه جای دوغاب را پر کرده است و به دلیل مقاومت بالا و مزایای بسیاری همچون آب گریزی با استقبال زیادی مواجه شده است.

چسبی که در این روش به کار برده می شود یک چسب مخصوص سرامیک با ویژگی های خاص می باشد که در نصب سرامیک نمای ساختمان، منجر به کاهش هزینه ها و سرعت دادن به نصب می شود.

نصب سرامیک نمای ساختمان

چسب سرامیک، مواد پودری بر پایه سیمان است که در مقابل رطوبت بسیار مقاوم می باشد. همچنین این چسب دارای انعطاف پذیر بالاست و چسبندگی بیشتری بین سطح با سرامیک ایجاد می کند.

از مزایای نصب سرامیک نمای ساختمان با استفاده از چسب سرامیک می توان به کاهش بار مرده ساختمان، راحتی در نصب، مقاومت در برابر سرما و گرما اشاره کرد.

روش سوم: نصب سرامیک نمای ساختمان با روش خشک

به روز ترین روش نصب سرامیک نمای ساختمان، روش خشک و با استفاده از بسته های فلزی می باشد. در این روش خبری از ملات، چسب یا دوغاب نیست و از  پیچ و قلاب یا در اصطلاح رولپلاگ برای نصب سرامیک نمای ساختمان استفاده می شود.

در ابتدا گیره های آهنی بر روی ساختمان نصب می شوند و سپس  سرامیک با استفاده از گیره ها به این داربست متصل می شود. در برخی مواقع به وسیله درل، سوراخ هایی در دیوار و سرامیک ایجاد می شود و سرامیک را به ساختمان پیچ می کنند.

نصب سرامیک نمای ساختمان

در روش خشک، سرامیک نمای ساختمان با فاصله بسیار کمی از یکدیگر، در حدود چند میلیمتر، نصب می شوند تا در صورت انقباض و انبساط از شکسته شدن آن ها جلوگیری شود. همچنین در پشت سرامیک ها نیز توری فلزی و یا پلاستیکی قرار داده شده که در صورت جدا شدن آن ها از ساختمان، از سقوط و شکسته شدنشان جلوگیری شود.

کدام روش بهتر است؟!

توجه داشته باشید که در اجرا و پیاده سازی نمای ساختمان سرامیک, روش خشک نسبت به دو روش قبلی بسیار موثرتر می باشد و مزایای بیشتری را به همراه دارد. این نصب به زمان زیادی نیاز ندارد و بدون آنکه نخاله ای باقی بگذارد، انجام می پذیرد. با این حال این روش نیازمند نصابان حرفه ایست و به هزینه اجرایی زیادی نیاز خواهد داشت.

آیا نصب سرامیک نمای ساختمان با روش خشک سودمند است؟

سرعت اجرای بالا در روش خشک

در روش نصب سرامیک نمای ساختمان به روش خشک، امکان اجرای نما در چندین قسمت مختلف توسط اکیپ های مجزا به طور همزمان اجرایی ست. همچنین از سویی دیگر نماهای خشک در هر شرایط آب و هوایی قابلیت اجرا دارند.

کیفیت بالا

مقاومت فوق العاده مصالح در مقابل تغییرات دمایی،کاهش خطای انسانی، کاهش نخاله شدن مصالح به دلیل محاسبه دقیق سیستم زیرسازی و طراحی دقیق ابعاد و پلاک ها، به بالا رفتن کیفیت کار در نماسازی خشک کمک می کند.

بازگشت سرمایه

در صورت آسیب دیدگی در نماسازی به روش خشک، هر جزء به طور مستقل و جداگانه قابلیت تعویض دارند و نیاز به تخریب واصلاح تمامی نما نیست وهزینه های ترمیم به طور چشمگیری پایین خواهد آمد. همینطور در روش خشک، امکان بازیافت مصالح پس از گذشت عمر مفید نما وجود دارد و اسکوپ های نصب و زیرسازی فلزی نیز قابل بازیافت و استفاده مجدد خواهند بود.

شیوه نصب ایمن: کاهش خطرات ناشی از زلزله

با روش نصب سرامیک نمای ساختمان به روش از یک سو به دلیل کاهش وزن ساختمان در این روش و از سویی دیگر به دلیل شیوه اجرا، در هنگام زلزله جابجایی بخش های مختلفِ نما به طور جداگانه با امکان تغییر مکان جانبی سازه انجام می پذیرد. بنابراین کاهش ریسک ترک خوردن، جدا شدن و سقوط مصالح در هنگام زلزله و کاهش ریسک های جانی و مالی را خواهیم داشت.

عایق حرارتی و صوتی فوق العاده

در روش نصب سرامیک نمای ساختمان خشک، امکان عبور جریان هوای طبیعی در فضای بین نمای خارجی وجداره سازه وجود دارد و در نتیجه مقاومت حرارتی بالا می رود و از طرف دیگر عایق صوتی موثری را در جداره خارجی سازه به وجود می آورد.

 


اینستاگرام ما را دنبال کنید

قیمت های موجود در سایت تاریخ بروزرسانی آن ها ذکر شده و قیمت نهایی محصولات نمی باشند. لطفا جهت ثبت سفارش و استعلام قیمت بروز با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

(035-3357)
+