پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

معرفی ۱۲ مدل روشویی سرویس بهداشتی + عکس و فیلم

معرفی انواع روشویی

معرفی ۱۲ مدل روشویی سرویس بهداشتی + عکس و فیلم

فهرست مطالب

 با انواع روشویی سرویس بهداشتی آشنا شوید! روشویی سرویس بهداشتی از اقلامی است که از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا در محیط سرویس بهداشتی بسیار به چشم می‌آید و می‌تواند تأثیر زیادی روی فضا داشته باشد.

زمانی که به دنبال خرید این محصول می‌روید، با انواع روشویی سرویس بهداشتی مواجه می‌شوید که در اندازه‌ها و رنگ‌های مختلفی، توسط شرکت‌های متعددی تولید می‌شوند.

 برای این‌که انتخاب درست و مناسبی داشته باشید، باید ویژگی‌های هریک و اندازه‌شان را در نظر بگیرید و ببینید کدام‌یک برای خانه یا محل کار شما مناسب است. 

در این مقاله به طور مختصر به انواع روشویی سرویس بهداشتی و مزایای روشویی سرویس بهداشتی اشاره می‌کنیم تا دیدگاهی کلی نسبت به سبک‌های مختلف آن داشته باشید.

انواع روشویی سرویس بهداشتی

شرکت‌های مختلف انواع روشویی های بهداشتی را در سبک و رنگ‌های مختلف تولید می‌کنند تا تمام افراد بتوانند طبق سلیقه و نیاز خود، یکی از آن‌ها را تهیه کنید. در ادامه به راهنمایی در خرید روشویی سرویس بهداشتی، شما را در انتخاب بهتر یاری خواهیم کرد.

  • روشویی بدون لبه

این سینک بسیار رایج است و افراد زیادی به استفاده از آن گرایش دارند. این روشویی دارای پیشخوان است و لبه روشویی هم سطح با آن طراحی می‌شود که ظاهری ساده و مینیمال به آن می‌دهد. 

این روشویی‌ها به‌راحتی تمیز می‌شوند و با انواع فضاها ست می‌شوند. معمولاً معایب روشویی سرویس بهداشتی‌های دیگر را ندارند و می‌توانید با خیال راحت، آن‌ها را خریداری کنید.

یکی از مزایا روشویی سرویس بهداشتی بدونه لبه این است که می‌توانید روی سطوح سنگی به کار ببرید تا آب‌بندی آن به مشکل بر نخورد. اگر زیاد از روشویی استفاده می‌کنید یا تعداد اعضای خانواده زیاد است، این گزینه برای شما مناسب است.

روشویی بدون لبه

انواع روشویی مدل بدون لبه

خرید آسان و اقساطی فول ست از بازار آنلاین سرام پخش

  •  روشویی لبه‌دار

این روشویی‌ها با لبه طراحی می‌شوند و لبه آن از پیشخوان بالاتر است. معمولاً رو‌شویی در بخش پایین‌تر است و لبه روی پیشخوان قرار می‌گیرد.

 این روشویی را در پیشخوان‌های چوبی بسیار به کار می‌برند؛ زیرا تنها لبه آن روی پیشخوان سوار می‌شود و به هیچ وجه امکان پخش شدن آب وجود ندارد و چوب‌ها آسیب نمی‌بینند.

 این روشویی ظاهری متفاوت و جدید ایجاد می‌کند که افراد زیادی به دنبال آن هستند. این سینک هزینه مقرون به صرفه‌ای دارد و اگر سبک‌های مینیمالیست را دوست داشته باشید، از مدل‌های مختلف این روشویی استقبال خواهید کرد.

—————————————-

برای خرید عمده روشویی به صورت اقساطی از وب سایت سرام پخش اقدام کنید.

—————————————-

روشویی لبه دار

  •  روشویی پایه‌دار

روشویی‌های پایه‌دار نیز از نمونه های بسیار رایج در خانه‌های ایرانی است که در انواع دکورها دیده می‌شود. از مزایای روشویی سرویس بهداشتی پایه دار می‌توان به ست شدن با انواع سبک‌ها اشاره کرد. 

همچنین زمانی که امکان استفاده از لوله کشی توکار در سرویس نیست، برای پوشش لوله‌ها و داشتن نمایی بهتر، از این روشویی‌ها استفاده می شود.

 از معایب روشویی سرویس بهداشتی پایه دار این است که محیط بین پایه و دیوار به‌سختی تمیز می‌شود.

روشویی پایه دار

روشویی با پایه

  • روشویی کاسه‌ای

روشویی کاسه‌ای از نمونه‌های تازه و مدرن روشویی است که طرفداران طراحی داخلی مدرن بسیار از آن استفاده می‌کنند. 

سینک این روشویی در بخش بالایی پیشخوان نصب می‌شود و اندازه‌های مختلفی برای کودکان و بزرگسالان در نظر گرفته و ساخته می‌شوند. 

دسترسی به بخش‌های پشتی این روشویی‌ها کمی سخت است و برای تمیز کردن دچار زحمت خواهید شد. با این حال این روشویی زیبایی خاصی دارد و می‌تواند محیط را زیباتر کند.

مواد اولیه‌ای که برای ساخت این روشویی‌ها به کار می‌روند می‌توانند شیشه، فلز، سنگ، چینی و انواع دیگر سنگ باشند که شما می‌توانید با توجه به بودجه و سلیقه خودتان، یکی از آن‌ها را برای سرویس بهداشتی خود تهیه کنید.

مدل روشویی کاسه ای

روشویی مدل کاسه ای

  • روشویی یکپارچه

این روشویی نیز از انواع روشویی سرویس بهداشتی با سایر مدل‌ها تفاوت زیادی دارد. در طراحی روشویی‌های یکپارچه کانتر و سینک یکی می‌شوند و رنگ آن‌ها یکی انتخاب می‌شود. 

مواد اولیه ‌این نمونه نیز مختلف هستند. مواد اولیه آن‌ها معمولاً چینی و یا آکرلیک است گه سینک در آن بخشی از پیشخوان در نظر گرفته می‌شود. این روشویی‌ها کاملاً ساده هستند و جذابیت شان نیز به همین مورد برمی‌گردد.

همان‌طور که احتمالاً حدس می‌زنید، تمیز کردن این روشویی بسیار راحت است زیرا دیگر هیچ درزی وجود ندارد. همچنین این روشویی‌ها جمع‌و‌جور هستند و می‌توانید آن‌ها را در متراژهای کم نیز جای دهید و فضا را به‌طور کامل تغییر دهید.

  • روشویی کابینت دار

این روشویی‌ها نیز برای فضاهایی با متراژ کم و حتی زیاد بسیار مناسب هستند که روی کابینت قرار می‌گیرند و فضای کافی جهت نگهداری وسایل مختلف را به شما می‌دهند. با توجه به اندازه‌های مختلف آن‌ها، می‌توانید مدل مناسب را برای خود تهیه کنید.

روشویی کابینت دار

روشویی با کابینت

—————————————–

اگر قصد خرید روشویی کابینتی را دارید پیشنهاد می کنم مقاله راهنمای خرید روشویی کابینتی را مطالعه بفرمایید.

—————————————–

  • روشویی کنسولی

این روشویی بسیار ساده و در عین حال شیک است و حال و هوای کلاسیک نیز دارد. اگر سرویس بهداشتی شما مدرن باشد یا طراحی کلاسیک داشته باشد، می‌توانید از این روشویی برای زیباسازی فضا استفاده کنید.

 همچنین این نوع روشویی به‌صورت دیواری ساخته می‌شود و می‌تواند بسیار منحصر به فرد به نظر برسد.

مدل روشویی کنسولی

  • روشویی پایه‌دار سنگی

استفاده از این نوع روشویی به‌عنوان یک انتخاب ایده‌آل و لوکس برای طراحی انواع دکوراسیون‌های مدرن اِلمانی حیاتی محسوب می‌شود.

 استفاده از سنگ طبیعی در ساخت روشویی موجب شده تا دسترسی به طرح‌ها و رنگ‌هایی محدود اما طبیعی، جذاب و چشم‌نواز بیش از سایر مدل‌ها امکان‌پذیر باشد.

امکاناتی چون برخورداری از استحکام و دوام بالا در طی استفاده طولانی‌مدت و امکان نظافت آسان از جمله مزایای روشویی پایه‌دار سنگی می‌باشند. 

در مقابل اما استفاده از این نوع روشویی نیز خالی از عیب نبوده؛ از معایب آن می‌توان به وزن سنگین، نصب دشوارتر نسبت به سایر مدل‌ها و جذب آب بالا اشاره کرد.

روشویی پایه دار سنگی

  • روشویی دیواری

در این نوع از روشویی سینک بدون برخورداری از پایه به طور مستقیم بر روی دیوار نصب می‌شود. مکانیزم قرارگیری تأسیسات در این مدل نیز مانند روشویی پایه‌دار هم به‌صورت روکار و هم به‌صورت توکار اجرا می‌شود.

انواع روشویی دیواری

این نوع از روشویی نیز مانند نوع پیشین در سه دسته “چینی”، “کابینتی” و “سنگی” تولید و عرضه می‌شود. در ادامه به توضیح هریک از این مدل‌ها می‌پردازیم.

  • روشویی دیواری چینی

این نوع که به نام روشویی نیم پایه نیز شناخته می‌شود، دارای خصوصیاتی مشابه به مدل پایه‌دار چینی است. با این مزیت که تنوع تولید طرح‌های مقارن با دکوراسیون‌های مختلف در این مدل بالاتر می‌باشد. قرارگیری تأسیسات در روشویی دیواری چینی به‌صورت روکار بوده که به‌وسیله یک نیم پایه که ارتفاعی تا حدود نصف ارتفاع پایه روشویی مدل پیشین را دارد به زیبایی پوشیده می‌شوند.

مدل روشویی دیواری

استفاده از این روشویی در سرویس بهداشتی مکان‌های عمومی اعم از بیمارستان‌ها متداول است. همچنین به دلیل عدم وجود پیشخوان برای قرارگیری لوازم بهداشتی، نیاز به نصب قفسه یا باکس خواهد بود.

  • روشویی دیواری کابینتی

در این مدل از روشویی دیواری، قسمت مربوط به کابینت، با درنظرگرفتن ارتفاع موردنیاز تا زمین بر روی دیوار نصب شده و قسمت مربوط به سینک نیز همچون مدل مشابه در روشویی پایه‌دار بر روی کابینت اجرا می‌شود. سایر خصیصه‌های این نوع از روشویی مشابه مدل پایه‌دار آن می‌باشد.

مدل روشویی کابینتی دیواری

  • روشویی دیواری سنگی

در روشویی دیواری سنگی نیز به‌مانند مدل کابینتی بخش مربوط به سنگ طبیعی این روشویی با اعمال ارتفاع از سطح زمین بر روی دیوار نصب شده و متعاقباً سیستم سینک بر روی آن قرار می‌گیرد. 

نکته حائز اهمیت در نصب این نوع از روشویی دیواری، استفاده از متریال و ابزار اتصال قدرتمند جهت حفظ و نگهداری این سنگ طبیعی و همچنین مقاومت در برابر وزن سنگین روشویی سنگی می‌باشد. سایر مزایا و معایب روشویی دیواری سنگی نیز مشابه مدل پایه‌دار آن است.

جمع‌بندی

با توجه به این راهنمایی خرید روشویی سرویس بهداشتی، می‌توانید با در نظر گرفتن معیارهای خودتان و همچنین بودجه‌ای که در نظر دارید، یکی از سبک‌ها را انتخاب کنید و روشویی سرویس مناسب خود را تهیه کنید.

 اگر به دنبال بهترین اجناس با قیمت به صرفه هستید، می‌توانید با سر زدن به سایت سرام پخش، انواع روشویی سرویس بهداشتی را مشاهده کرده و حتی آن‌ها را باهم مقایسه کنید.

اگر محتوای این مقاله برایتان مفید بود، لطفا آن را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید.همچنین شما می‌توانید نظرات خود را درباره این مقاله با ما و سایر کاربران سرام‌ پخش در میان بگذارید.

برای مطالعه بروز ترین و جامع ترین مطالب در حوزه مصالح ساختمانی، اخبار ساختمان و دکوراسیون داخلی به مجله سرام پخش مراجعه کنید

نظرات ۶

اشتراک در
اطلاع از
guest
6 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments