پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

انواع کفپوش

کفپوش بامبو

انواع کفپوش


کفپوش بامبو (قسمت سوم)

کفپوش بامبو را می توان زیر مجموعه ای از کفپوش های چوبی دانست. از جمله مزایای کفپوش بامبو می توان به استحکام و ظاهر خوب آن اشاره کرد. اگر چه این کفپوش ها ظاهراً از مقاومت و سختی بالایی برخوردار نیستند، اما در واقع این چنین نیست. سختی چوب بامبو را می توان با چوب بلوط هم تراز دانست. از مزایای کفپوش بامبو سازگاری آن با هر نوع آب و هوا است.

کفپوش اپوکسی

اپوکسی ماده ای است که در تولید کفپوش های متنوع مورد استفاده قرار میگیرد و از واکنش شیمیایی دو ماده رزین اپوکساید و پلی آمین ایجاد میشود.کفپوش اپوکسی نه تنها به عنوان کفپوش تزئینی مورد استفاده قرار میگیرد, بلکه نوعی کفپوش بهداشتی نیز محسوب میشود. این کفپوش ها به دلیل دارا بودن خصوصیات فیزیکی و شیمیایی متنوع، یکی از مناسب ترین انواع کفپوش ها می باشند. این کفپوش ها در رنگ های مختلف وجود دارند و دارای شفافیت و جلای بالا هستند.

از مزایای آنها می توان به مقاومت بالا در برابر سایش و همچنین مقاومت در برابر حریق اشاره کرد. از این رو این کفپوش ها برای محیط هایی که رفت و آمد در آن جا زیاد است مناسب می باشند. هم چنین آنها از خاصیت آنتی باکتریال برخوردار هستند، به همین دلیل در محیط های بیمارستانی و ورزشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. مراحل اجرای کفپوش اپوکسی شامل تمیزکاری و سپس ساب کاری سطح، اجرای پرایمر مخصوص بتن، ماستیک کاری، بتونه کاری و اجرای تاپ کوت به روش شانه ای است.

کفپوش بتنی

کفپوش های بتنی را می توان یکی از انواع کفپوش های بادوام در نظر گرفت. استفاده از این کفپوش ها در محیط هایی مانند تراس های مدرن، فضاهای طراحی شده به سبک صنعتی و آپارتمان ها رواج دارد. آنها سطح سردی دارند و بهتر است در صورت استفاده در آپارتمان از سیستم گرمایش از کف برای فصول سرد  استفاده گردد.

کفپوش سه بعدی

کفپوش سه بعدی را می توان نسل جدید کفپوش ها دانست. این کفپوش جلوه ای زیبا و جدید به خانه شما می بخشد و هر کسی که وارد خانه شود را دچار حیرت می کند. . لازم به ذکر است که بهترین مکان برای نصب این کفپوش ها حمام و سرویس بهداشتی است. شما می توانید  طرح مورد نظر خود را انتخاب کرده و به شرکت اصلی سفارش دهید تا همان طرح را پرینت گرفته و در محل مورد نظر اجرا کند.

برای نصب کفپوش سه بعدی بعد از تعیین اندازه کفپوش، مکان مورد نظر را اندازه گیری کنید. در مرحله بعد طرح مورد نظر را پرینت کرده و به آماده سازی مکان مورد نظر بپردازید. بهترین زیرسازی برای نصب کفپوش های سه بعدی، موزاییک یا سیمان کشی کف است. در مرحله بعد پلی اورتان مایع را با پودر بتونه مخلوط کرده و کف محل مورد نظر را بتونه کاری کنید. سپس پرینت را روی کف انداخته و از درست قرار گرفتن آن اطمینان حاصل نمائید. سپس به وسیله کاردک لاستیکی هواگیری انجام دهید و بعد از آن غلطک آغشته به مواد را روی پرینت بکشید تا سطحی کاملا یکدست ایجاد گردد. بعد از اتمام کار باید سه روز صبر کنید تا پلی اورتان سخت شود.

کفپوش گرانولی

کفپوش های گرانولی از مواد درجه یک ضایعات پلاستیکی خرد شده و یا گرانول خام تولید می شوند. از مهم ترین ویژگی های کفپوش گرانولی می توان به استحکام و مقاومت بالای آن اشاره کرد. به همین دلیل استفاده از این کفپوش ها در فضاهایی مانند پارک، مهد کودک ها و باشگاه های ورزشی مناسب می باشد. از دیگر ویژگی این کفپوش می توان به رنگ بندی متنوع آن اشاره کرد. این کفپوش ها با شرایط مختلف آب و هوایی سازگاری دارند.

سه روش برای نصب کفپوش های گرانولی وجود دارد. روش اول نصب ساده کفپوش است. در این روش تنها با قرار دادن کفپوش بر سطح زمین، کار نصب به اتمام می رسد. البته استفاده از این روش در دراز مدت باعث جابه جایی کفپوش می شود. در روش دوم از چسب های صنعتی برای نصب استفاده می شود. در این روش ابتدا باید زیرسازی مناسب صورت گیرد و سطح هموار شود. در مرحله بعد چسب بر روی سطح زمین مالیده شده و کفپوش روی آن قرار می گیرد. در روش آخر می توان از پیچ و رول پلاک برای نصب کفپوش ها استفاده کرد. در این روش، اگر سطح ناهمواری دارد و زمان کافی برای بازسازی آن در اختیار ندارید می توانید هر پازل را با استفاده از پیچ و رول پلاک به پازل کناری خود وصل کنید.

کفپوش پلی اورتان

کفپوش پلی اورتان بر پایه رزین پلی اورتان ساخته میشود و به صورت یکپارچه بر روی سطوح بتنی پهن میشود. این کفپوش در زمان اجرا خودتراز است، بدین معنا که در هر حالتی بر روی کف ریخته شود سطح بسیار صاف و زیبایی ایجاد میکند. کفپوش پلی اورتان به خوبی به سطوح بتنی، فلزی، سرامیکی و سنگی میچسبد و انعطاف پذیری بالایی دارد. مقاومت کششی و سایشی این کفپوش بالاست و در برابر ضربه و خراشیدگی دچار آسیب نمیشود. علاوه بر آن سطح آنها براق و صاف است و در برابر مواد اسیدی و بازی واکنش نشان نمیدهند. کفپوش پلی اورتان  نوعی کفپوش آنتی باکتریال است و تمیز نمودن آن کار راحتی است.

آنچه که در نصب کفپوش های پلی اورتان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اجرای بستر مناسب می باشد. بهترین زیرسازی برای این کفپوش ها اجرای سطح بتنی است که به روش مکانیزه صورت می گیرد. حداقل ۲۸ روز زمان لازم است تا این بتن به خشکی عمقی برسد. بعد از آماده شدن زیرساز که باید عاری از هرگونه رطوبت و گرد و غبار باشد، نوبت به اجرای پرایمر اپوکسی مخصوص کفپوش بر روی درزها می رسد. در این مرحله درزها را به وسیله گروت اپوکسی پر کرده و بعد از آن به پاکسازی و ساب زنی محل می پردازیم. در مرحله بعد، از پرایمر اپوکسی برای کل سطح استفاده می کنیم. در صورت نیاز بر روی درزها توری می چسبانیم و به اجرای لایه میانی کفپوش اپوکسی می پردازیم. سپس دوباره به لکه گیری پرداخته و در مرحله بعد لایه رویی کفپوش پلی اورتان را اجرا می کنیم. در مرحله بعد اجازه می دهیم تا لایه رویی خشک شده و در آخر لایه نهایی غلطکی را در جهت ایجاد سطح پرتقالی اجرا میکنیم.


نظرات ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments