پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان | سنگ یکی از مصالح ساختمانی پر مصرف است که به دلیل دوام بسیار بالا و تنوع طرح و رنگ همیشه مورد استقبال قرار می گیرد. این متریال از طبیعت استخراج می شود و برای مصارفی نظیر نماکاری ساختمان، دکوراسیون داخلی، ساخت راه پله و …. کاربرد دارد. سنگ ها یا به صورت طبیعی و مستقیماً از طبیعت استخراج می شوند یا به صورت مصنوعی و از ترکیب سنگ طبیعی با سایر مواد تولید می گردند. به معرفی نوعی سنگ دکوراتیو که تاثیر بسزایی در زیبایی فضا می گذارد و اصولاً به عنوان دیوارپوش استفاده می شود بپردازیم. با ما همراه باشید.

سنگ آنتیک

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان
سنگ آنتیک یکی از انواع سنگ ساختمانی است که از کنار هم قرار دادن خرده سنگ های تراورتن با مواد چسبنده ساخته می شود. سنگ های تراورتن به طور طبیعی و یا در حین فرآیند استخراج از معدن ممکن است شکسته و خرد شوند که این امر باعث می شود این خرده سنگ ها به عنوان ضایعات شناخته شوند. معماران و طراحان از این ضایعات در جهت زیباسازی نمای داخلی و بیرونی ساختمان، کفپوش ها، محوطه سازی اماکن تفریحی، باغ ها و ویلاها استفاده می کنند.

عوامل موثر در ایجاد ضایعات سنگ های تراورتن

ایجاد شکاف و شیار در سنگ ها به دلیل عملیات انفجار معدن سنگ های استخراجی
استفاده از اره های چند تیغه ای
استفاده از دستگاه های سیم برش و دستگاه بلوک بر در حین برش سنگ تراورتن
عدم استخراج سنگ ها در جهت عکس شیب طبقات
عدم امتداد لایه های سنگ در موازات چین خوردگی

نکات مهم در استفاده از ضایعات سنگ های تراورتن

چند قطعه نازک از نمونه ضایعات تهیه و تاثیر پدیده آلتراسیون در آن ها آزمایش شود.
سطح صیقلی سنگ باید از جهت زیبایی و قیمت گذاری مورد ارزشیابی قرار گیرد.
ضایعات سنگ باید از نظر وجود درز، شکاف و وضعیت میکروتکتونیکی مورد بررسی قرار گیرند.
شرایط فنی برش مناسب باشد.
حضور کانی‌های رسی و کوارتز در سنگ‌های آهکی با انجام آنالیز کانی‌شناسی به ‌روش اشعه مجهول (x–Ray) در چند نمونه بارز آزمایش شود.
ذخیره دپوی باطله ضایعات سنگ محاسبه و تعیین شود.

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

مزایای سنگ آنتیک

سنگ های آنتیک نسبت به تغییرات محیطی، یخ زدگی، رطوبت، فشار، خراش، سائیدگی و آتش مقاوم هستند.
این سنگ ها چگالی نسبتا بالایی دارند و نسبت به سایر سنگ های طبیعی از وزن کمتری برخوردار هستند. به همین دلیل حمل آنها راحتتر می باشد.
وجود تخلخل در سنگ های آنتیک امکان چسبندگی این سنگ ها به ملات را بالا برده و به همین دلیل میتوان آنها را بر روی هر نوع دیواری (گچی، سیمانی، سرامیکی و…) نصب نمود.
سنگ های آنتیک در رنگ ها و طرح های متنوع عرضه می شوند و نصب آنها با چینش های متفاوت طبق سلیقه و طرح معماران انجام می پذیرد.
این سنگ ها قابلیت نصب در اکثر مکانها را دارند از جمله آشپزخانه، تزئین دیوار شومینه، دیوار پذیرایی، محیط های خیس و مرطوب، مکان های تجاری و اداری، محوطه منزل، باغ، ویلا و…..
قابلیت انعطاف پذیری سنگ های آنتیک بسیار بالاست و در مقایسه با سایر سنگ ها نرم تر می باشند.
سنگ های آنتیک در برابر گرما مقاومت بالایی دارند، به همین دلیل است که اکثر طراحان دکوراسیون داخلی برای زیبا سازی فضای خارجی شومینه ها این نوع سنگ را پیشنهاد می دهند.
در صورت آلوده شدن این سنگ ها توسط مواد آلاینده، به راحتی میتوان آنها را تمیز کرد.

معایب سنگ آنتیک

عدم قابلیت رنگ پذیری
امکان تجمع حشرات در بین بندهای سنگ آنتیک
عدم استفاده از سنگ برای پوشش سقف
عدم استفاده از سنگ انتیک در فضاهای قوسی شکل و دارای منحنی
سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

کاربرد سنگ آنتیک

از سنگ آنتیک به عنوان دیوارپوش بین کابینتی، تزئین دیوار پشت تلویزیون، فضای بالای شومینه، نمای ساختمان، دیوار آشپزخانه، دیوار اماکن اداری و تجاری و … استفاده می شود. این سنگ ها به دلیل زیبایی فوق العاده نوعی سنگ دکوراتیو محسوب می شوند و حتی در مکان های مرطوب نیز قابل کاربرد هستند.

سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان

انواع سنگ آنتیک

سنگ های آنتیک به دو دسته سنگ طبیعی و سنگ مصنوعی تقسیم بندی می شوند:

سنگ آنتیک طبیعی

در ساخت سنگ های آنتیک از ضایعات سنگ گرانیت، تراکیت ،سینیت، دیاباز، دیوزیت، آنزریت و ازاکت استفاده نمی شود زیرا این نوع سنگ ها دارای سختی بسیار بالایی هستند و فرآیند برش و صیقل را با مشکل مواجه می کنند. به همین دلیل تنها ضایعات سنگ های تراورتن برای ساخت سنگ های آنتیک مناسب می باشند زیرا سختی پایین و قابلیت انعطاف پذیری بالای آن فرایند برش و ساب زدن را آسان نموده است.

سنگ آنتیک مصنوعی

سنگ های آنتیک مصنوعی در مقایسه با سنگ های آنتیک طبیعی نیازی به تخلخل برای چسبیدن به ملات ندارند زیرا در زمان قالب گیری تجهیزات ویژه ای به کار گرفته می شود تا از ریزش آنها بعد از چسباندن جلوگیری به عمل آید. بنابراین سنگ های آنتیک مصنوعی دارای مقاومت بسیار بالایی هستند و در قالب و سایزهای مختلف ساخته میشوند که نیاز به برشکاری و صیقل ندارند.

 

[icon name=”tags” class=”” unprefixed_class=””]سنگ آنتیک در نمای داخلی و خارجی ساختمان


#کاشی # سرامیک #سرام پخش

منبع: ساختمانچی

[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]

[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]

نظرات ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments