برای نگهداری از کاغذ دیواری و تمیز کردن آن، نیاز است که یک شناخت کلی در مورد نوع کاغذ دیواری نصب شده در منزل خود داشته باشیم. موارد زیر از نکاتی هستند که باید آنها را بررسی کنیم:
جنس کاغذ دیواری؛
میزان ضخامت کاغذ دیواری؛
مقاومت کاغذ دیواری در مقابل رطوبت؛
هر دو هفته یکبار کاغذ دیواری را تمیز کنیم؛
در صورت ایجاد لک، بههیچوجه لکزداریی را به تعویق نیندازیم.
انواع جنسهای مختلف کاغذ دیواری
روش نگهداری از کاغذ دیواری، ارتباط مستقیمی با متریال اصلی آن دارد. جنس کاغذ دیواری ویژگیهای آن همچون مقاومت در برابر رطوبت، ضخامت، قابل شستوشو بودن و عمر آنها را مشخص میکند.
در اینجا برای آشنایی بهتر با نحوه نگهداری از کاغذ دیواری، با چند جنس مختلف این محصول و مزایا و معایب ساختاری آن آشنا میشویم:
کاغذ دیواری از جنس کاغذی
نازک؛
سبک؛
قیمت مقرونبهصرفه؛
عمر کوتاه؛
غیرقابل شستوشو.
کاغذ دیواری با روکش وینیل
عمر ماندگاری مناسب؛
مقاومت در مقابل خراش؛
قابل شستوشو.
کاغذ دیواری نانوون (از الیاف طبیعی)
قابل شستوشو؛
بادوام؛
نازک؛
مقاوم در برابر خراش؛
ضد دوده؛
ضد بخار؛
عدم رشد باکتری و کپک؛
متریالی از الیاف طبیعی؛
سازگار با محیط زیست.
کارهایی که پیش از شستوشو باید انجام دهید
نگهداری از کاغذ دیواری فقط در شستوشوی آن خلاصه نمیشود. با انجام یک سری از نکات، میتوانید نیاز به شستوشو را تا حد ممکن کم کنید. مهمترین نکتهای که باید به آن توجه کنید، خاکزدایی از سطح کاغذ دیواری است. استفاده از جاروبرقی، یکی از روشهای نگهداری از کاغذ دیواری است. باید هنگام استفاده برای کاغذهایی که ضدخش نیستند، دقت کنید تا سری جارو ایجاد خراش نکند و حتماً از بالا به پایین جارو را روی دیوار حرکت دهید.
یک دستمال خشک هم میتواند در خاکزدایی موثر باشد و برای قسمتهایی از دیوار که در نقاط بالایی قرار دارند، میتوانید با کمک یک چوب بلند که سر آن دستمال بستهاید، خاکزدایی کنید. دستمال را باید مدام عوض کنید تا خاکهای چسبیده به آن، به قسمتهای دیگر سرایت نکرده و ایجاد لک نکنند.
شستوشو و نگهداری از کاغذ دیواری
یکی از روشهای نگهداری از کاغذ دیواری خانه، شستوشوی آن است؛ البته به شرطی که این قابلیت را داشته باشند و از جنس کاغذی نباشند. سطح دیوار را در ذهنتان به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را ابتدا با ابر آغشته به محلول شوینده، از بالا به پایین، با حرکت دورانی بشویید. با یک دستمال مرطوب، مواد شوینده را پاک کنید و در نهایت با یک حوله تمیز، کل سطح را بهسرعت خشک کنید.
برای نگهداری از کاغذ دیواری و شستوشوی آن، باید چند نکته را رعایت کنید:
استفاده از اسفنج نرم یا پارچه نمدار بدون پُرز؛
هرگز مواد شوینده قوی استفاده نکنید و مایع ظرفشویی انتخاب مناسبی است؛
غلظت مواد شوینده در یک سطل آب باید بسیار پایین باشد؛
محلول تمیزکننده بههیچوجه نباید الکل یا روغن داشته باشد؛
برای لکزدایی هرگز از سفیدکنندهها استفاده نکنید؛
پیش از شروع، قسمت کوچکی را با ابر آغشته به محلول آب و شوینده تست کنید؛
هرگز برای شستوشو، کاغذ دیواری را بیش از حد مرطوب نکنید؛
حرکت ابر یا اسفنج باید دورانی و در راستای عمودی باشد.
#کاشی # سرامیک #سرام پخش
[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]
[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]
نظرات ۰