پرسش و پاسخ
ما در آپارات
hello
banner

سنگ پلیمری چیست؟

سنگ پلیمری چیست؟

سنگ پلیمری چیست؟

  سنگ پلیمری چیست؟ | سنگ یکی از مصالح ساختمانی پر مصرف است که در اکثر پروژه های ساخت و ساز مورد استفاده قرار می گیرد. این متریال به وفور در طبیعت یافت می شود و پس از استخراج از معادن به سنگبری ها منتقل شده و برای مصارف گوناگون در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد. این مصالح را در کل می توان به دو دسته طبیعی و مصنوعی دسته بندی نمود. سنگ های طبیعی به طور مستقیم پس از برشکاری و ساب زنی قابل استفاده هستند اما در مقابل نمونه های مصنوعی از ترکیب سنگ طبیعی با مواد مواد افزودنی حاصل می شوند. در نوشته های پیشین ساختمانی به معرفی انواع سنگ ساختمانی و بررسی ویژگی آن ها پرداخته شد. هم اکنون در این نوشته قصد داریم به معرفی یکی از پرکاربردترین آن ها که نقش بسزایی در نماسازی، محوطه سازی و دکوراسیون داخلی ایفا می کند بپردازیم. با ما همراه باشید.

سنگ پلیمری

سنگ پلیمری که سنگ مهندسی، سمنت پلاست و یا سیمان پلیمری نامیده می شود نوعی سنگ مصنوعی است که با استفاده از مواد نانو و ترکیبات پلیمری ساخته می شود. افزودن مواد نانو به سنگ های طبیعی و ایجاد فرایند پلیمریزاسیون منجر به تغییر ساختار سیمان و سایر مواد معدنی شده و در اثر کریستاله شدن سیمان، شبکه ای بلورین حاصل می گردد که از ویژگی هایی نظیر آب گریزی، پیوستگی سطحی، مقاومت فشاری بالا و استحکام برخوردار است. این نوع سنگ جزمصالح نوین ساختمانی است و بر پایه استفاده از بتن سیمانی ساخته میشود. ساختار پلیمری و مواد افزودنی در این سنگ ها باعث چسبندگی بین اجزا میشود و مقاومت این نوع مصالح را بالا میبرد. همچنین رنگ آن ها از رنگانه های اکسید آهن ساخته میشود و در برابر مواد قلیایی و تابش اشعه ماوراء بنفش بسیار مقاوم است.

سنگ پلیمری چیست؟

این سنگ مصنوعی با تراکم بسیار بالا نوعی بتن خود متراکم است که تراکم آن از فرآیند پلیمریزاسیون و ویبره حاصل می شود. موادی نظیر سیمان، سنگدانه ها، ماسه، روان کننده ها، آب و رنگدانه های شیمیایی در ساخت این محصول مورد استفاده قرار می گیرند که درکنار یکدیگر منجر به تقویت خواص سنگ خواهند شد. افزودنی های شیمیایی و ترکیبات پلیمری نقش بسیار موثری در چسبندگی و پیوستگی اجزاء سنگ ایفا می کنند. از این رو سنگ مهندسی یا پلیمری بسیار مقاوم و بادوام بوده و به دلیل تنوع بالای طرح و رنگ در مکان های مختلف قابل استفاده می باشد. از جمله کاربردهای آن می توان به این موارد اشاره نمود: نمای بیرونی ساختمان، سنگ تزئینی دیوار، دکوراسیون داخلی، نمای حیاط، سنگ دیوار و.

سنگ پلیمری چیست؟

ویژگی های سمنت پلاست

وزن سبک

وزن این سنگ در مقایسه با سنگ های مصنوعی بسیار سبک تر است، از این رو حمل و نقل و استفاده از آن بسیار سریع و آسان می باشد.

عایق صوتی و حرارتی

استفاده از مواد و ترکیبات خاص در تولید این مصالح آن را به عایقی مقاوم تبدیل نموده که از انتقال صدا و حرارت جلوگیری نموده و به میزان قابل توجه از هدر رفت انرژی جلوگیری می کند.

عدم وجود تیرگی در سطح سنگ

سنگ پلیمری تراکم مولکولی بالایی دارد و به دلیل عدم وجود حفره های پیوسته و ناپیوسته در بافت سنگ, آب و گرد و غبار در آن نفوذ نمیکند و سیاهی در بافت سنگ نمایان نمی شود. علاوه بر آن بافت این نوع سنگ به نحوی است که در برابر تابش اشعه خورشید و بارش باران های اسیدی بسیار مقاوم میباشد.

دوام, طول عمر و چسبندگی بالا

به دلیل استفاده از تکنولوژی نوین و فرمولاسیون خاص در تولید سنگ پلیمری, مقاومت و استحکام آن بسیار بالاست و قابلیت چسبندگی به سطح مورد نظر را دارا می باشد. این نوع سنگ پس از نصب از سطح ساختمان جدا نشده و امکان سقوط و ریزش آن وجود ندارد.

عدم نیاز به برشکاری

سنگ های پلیمری در ابعاد و سایزهای مختلف قالب گیری و تولید می شوند, به همین دلیل نیازی به برشکاری ندارند.

تنوع طرح و رنگ بسیار

این نوع سنگ در طیف وسیعی از طرح و رنگ تولید میشود و بر اساس نوع کاربرد در مکان مورد نظر میتوان فرمولاسیون مواد ترکیبی آن را تغییر داد و سنگ ها را در قالب های متنوع تولید نمود.

قابلیت استفاده در مکان های مختلف

سنگ پلیمری قابلیت استفاده در فضای داخلی و بیرونی ساختمان را دارد و میتوان از آن به عنوان دیوارپوش و کفپوش در دکوراسیون داخلی و یا به عنوان سنگ نما در نماکاری ساختمان استفاده کرد.

قیمت پایین تر در مقایسه با سنگ های طبیعی

قیمت سنگ های طبیعی در بازار بسیار گران است. اما سنگ های پلیمری قیمت پایین تری دارند و در عین حال زیبایی و طرح و رنگ آنها مانند سنگ های طبیعی است.

مقاومت در برابر تغییرات جوی

نفوذ آب در بافت سنگ های طبیعی منجر به یخ زدن آن ها در فصول سرما می شود، از این رو در اثر انقباض و انبساط صورت گرفته سنگ ترک خورده و می شکند. اما سنگ های پلیمری به دلیل فرمولاسیون خاص خود در برابر گرمایش, سرمایش, تغییرات جوی و نفوذ آب مقاومت بسیار بالایی دارند.

[icon name=”tags” class=”” unprefixed_class=””] سنگ پلیمری چیست؟

 


#کاشی # سرامیک #سرام پخش

منبع:ساختمانچی

[flm_button link_address=”http://cerampakhsh.com/mag” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”گردآوری شده توسط: پایگاه اطلاع رسانی کاشی و سرامیک سرام پخش” font_family=”Shabnam” button_size=”XS” button_color=”Light” button_style=”Border” button_hover=”HoverB-Dark” rounded_corners=”3″]

[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]

نظرات ۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments