قرار گرفتن کاشی های آنتی باکتریال شرکت نانوپیشتاز پارس در لیست فهرست بها باعث شد استقبال بهرهگیری از آنها بیشتر از قبل شود.
به گزارش سرام پخش به نقل از گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، چهار بیمارستان رسول اکرم چابهار، تامین اجتماعی خرم آباد و شهید رحیمی خرم آباد و امیرالمومنین سمنان از جمله مراکزی هستند که در شش ماه گذشته از فناوری کاشی های آنتی باکتریال شرکت نانوپیشتاز پارس بهره مند شدهاند. پیش از این نیز کاشی های آنتی باکتریال در چندین بیمارستان تهران، ایلام، بندرعباس، ارومیه، سیستان و بلوچستان و کرج نصب و مورد بهره برداری قرار گرفته بود.
علی سید معصومی، عضو هیأت مدیره شرکت نانو پیشتاز پارس دربارهی عملکرد این شرکت در سال گذشته می گوید: «تفاوت قیمت میان کاشی های رایج و کاشی های آنتی باکتریال به عنوان مانعی در مسیر توسعه بازار این محصولات بوده است. اما خوشبختانه با قرار گرفتن کاشی های آنتی باکتریال نانویی در لیست فهرست بها استقبال بیشتری از این محصولات صورت گرفته است. ما امیدواریم که این موضوع موجب شود تا در سال ۱۳۹۸ بازار کاشی های آنتی باکتریال نانویی گسترش بیشتری پیدا کند. قرار گرفتن این محصول در فهرست بها برای پیمان کاران این امکان را فراهم کرده تا آنها بتوانند از این محصول در پروژه های عمرانی دولتی استفاده کنند.»
معصومی درباره اهداف و اولویت های شرکت نانو پیشتاز پارس در سال ۹۸ می گوید: «تمرکز اصلی ما در سال ۹۸ روی صادرات است. سال گذشته رایزنی هایی با شرکت هایی در عمان و ترکیه انجام دادیم که در نهایت قراردادی برای اعطاء نمایندگی به یک شرکت در ترکیه منعقد شد و این شرکت مراحل اخذ مجوزهای لازم برای واردات کاشی های آنتی باکتریال نانویی از ایران را طی کرد. امیدواریم در سال ۹۸ بتوانیم صادرات قابل توجهی به کشور ترکیه داشته باشیم.»
از آنجایی که استفاده از کاشی های آنتی باکتریال در بیمارستان ها، هتل ها، آشپزخانه های صنعتی، استخرها و مجموعه های ورزشی و همچنین اماکنی نظیر خانه سالمندان میتواند مزیت های بهداشتی قابل توجهی ایجاد کند، افزایش نفوذ این نانو محصولات امکان ارتقای کیفی پروژه های عمرانی کشور را فراهم خواهد کرد.
جمهوری اسلامی ایران با ظرفیت تولید ۷۰۰ میلیون مترمربع، عنوان چهارمین تولیدکننده کاشی و سرامیک جهان را یدک می کشد. در سال ۱۳۹۶ ایران بیش از ۱۴۷ میلیون مترمربع کاشی به ارزش ۳۹۵ میلیون دلار به ۵۲ کشور صادر کرده است. ایجاد خواص آنتی باکتریال می تواند ارزش افزوده ی این محصولات را بهبود داده و شرایط بهتری برای فروش در داخل کشور و صادرات فراهم کند.
[flm_button link_address=”https://instagram.com/cerampakhsh” link_target=”_blank” icon_placement=”Left” button_text=”اینستاگرام ما را دنبال کنید” font_family=”Shabnam” font_size=”15px” button_size=”XS” button_color=”White” text_color=”Purple” button_hover=”HoverF-Purple” rounded_corners=”3″ custom_border_color=”9f5de2″ animate_icon=”Grow” icon=”fa-instagram”]
نظرات ۰